Προς το περιεχόμενο

Φατε τον νεοφιλελευθερο καπιταλισμο σας ...τωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλιστα... Περιμένω κατ' αρχάς να μου προτείνεις έναν νέο συντομότερο τρόπο να πηγαίνω στη σχολή μου.

Με τιμα η προταση σου,αλλα δεν ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ να ασχοληθω με αυτο.

Επίσης αν "ΕΝΟΙΩΘΕΣ" θα καταλάβαινες ότι ζώο είπα τον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για να πάρει μια 40αρα πλάσμα, όταν απεργεί 2 φορές τη βδομάδα ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.

Ωραια κωλοτουμπα!

Όσο για το αν ήξερα ότι θα έχει μποτιλιάρισμα την επόμενη μέρα, όχι δεν το ήξερα. Αλλά και να το ήξερα πάλι θα έπαιρνα αυτοκίνητο

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!

Τα υπολοιπα κ."ζωο ειμαι και φαινομαι" ειναι περιττα..

Σε "νιωθω"!!!!!!!!

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τιμα η προταση σου,αλλα δεν ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ να ασχοληθω με αυτο.

Για να τελειώνει η ιστορία με το "δικό μου θέμα". Ένα χιλιόμετρο περπάτημα και 2 λεοφωρεία. Πιστεύω κι εσύ συγκοινωνία θα έπαιρνες...

picture3ve2.png

Ωραια κωλοτουμπα!

Πότε είπα κάτι διαφορετικό για να θεωρηθεί κωλοτούμπα;

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!

Τα υπολοιπα κ."ζωο ειμαι και φαινομαι" ειναι περιττα..

Σε "νιωθω"!!!!!!!!

Ανέβηκε το ηθικό σου; Μπορείς να με πεις και μαλάκα. Δεν θα το κάνω report.

Δημοσ.

Oxi ρε φιλε,ουτε κακος ειμαι ουτε χολη θελω να βγαλω και σαφως δε θα σε βρισω.

Οι αποψεις ακουστηκαν και εγιναν κατανοητες.

Δεν ενδιαφερει κανεναν η επεκταση της συζητησης αυτης.

Εγω το σταματαω εδω.

Καλη συνεχεια.

Δημοσ.
Oxi ρε φιλε,ουτε κακος ειμαι ουτε χολη θελω να βγαλω και σαφως δε θα σε βρισω.

Οι αποψεις ακουστηκαν και εγιναν κατανοητες.

Δεν ενδιαφερει κανεναν η επεκταση της συζητησης αυτης.

Εγω το σταματαω εδω.

Καλη συνεχεια.

Ok τότε. Σε αυτό είσαι σωστός. Ήδη νοιώθω άσχημα για το ύφος κάποια σημεία στα μηνύματά μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα ένοιωθα.

Απόλυτο respect στην πρώτη σου πρόταση.

Και δεν τα γράφω ειρωνικά αυτά.

Δημοσ.

Τελικά το σχέδιο για την διάσωση με τα 700 δις θα ξαναπεράσει για ψήφιση ή μια ήταν και τέλειωσε, και πάνε για φούντο? Γενικά τι λύσεις υπάρχουν?

EDIT: Άκυρο τελικά, το σχέδιο πέρασε και αναμένεται η ψήφιση του την Παρασκευή

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=276530&page=15&highlight=%EA%E1%F0%E9%F4%E1%EB%E9%F3%EC%EF%F2

Η κυριότερη αλλαγή που έγινε στο προσχέδιο ήταν αύξηση του ορίου ασφάλισης των τραπεζικών καταθέσεων από την Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφαλίσης Καταθέσεων (FDIC) στις 250.000 δολάρια από 100.000 προηγουμένως.

Αναλυτικά' date=' τα βασικά σημεία του νέου σχεδίου είναι:

* Δίδεται στον υπουργό Οικονομίας η εξουσιοδότηση να αποκτήσει από τις τράπεζες "τοξικά" χρεόγραφα αξίας 700 δισ. δολαρίων

* Αύξηση ορίου ασφάλισης των καταθέσεων στις 250.000 δολάρια από 100.000 δολάρια

* Περιορίζει τις "χρυσές" αποζημιώσεις των πέντε υψηλόβαθμων στελεχών προβληματικών εταιρειών, όταν αποφασίσουν να αποχωρήσουν από αυτές

* Οι ομοσπονδιακές αρχές θα μπορούν να τροποποιούν τους όρους σε δάνεια

* Περιλαμβάνει μέτρα φοροελάφρυνσης και δίνει φορολογικά κίνητρα σε εταιρείες

* Η FDIC θα μπορεί να δανείζεται απεριόριστο όγκο χρημάτων από το υπουργείο Οικονομίας έναντι του προηγούμενου ορίου των 30 δισ. δολαρίων. Το εν λόγω μέτρο λήγει το 2009. [/quote']

Δημοσ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΑ....

μαζί σου! Πέστα ! +100.000.000.000^9999.999

εκτός απο το δελτίο καιρού, και τις αναγγελίες απεργιών και διαδηλώσεων πρέπει να παρακολουθούμε τώρα και το πότε κάνει εγκαίνια καθε μεγαλομπακάλης για να ξυπνήσουμε 3 ωρες νωριτερα απο το κανονικό. ντροπή.

Δημοσ.

Ζώο είναι όντως όποιος στήνεται 5 ώρες στα εγκαίνια. Ζώο ΔΕΝ είναι αυτός που πάει μετά από μια εβδομάδα και βρίσκει πάλι κίνηση. Το ότι υπάρχει ανέχεια, δε σημαίνει ότι πρέπει να μην έχουμε απολάυσεις. Τα ηλεκτρονικά είναι μια φθηνή απόλαυση. 'Αγοράζεις μια plasma και τη βγάζεις 2 χρόνια μέσα.

ΕΠιπλέον, όταν θα έρθει η ημέρα που στα εγκαίνια πολυκαταστήματος το οποίο όντως είχε καλές προσφορές, δε θα πατήσει κόσμος, θα είναι η επόμενη ενός κραχ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως μπορει να μας φαίνεται άσχημο το ότι δώσανε δισ για να καλύψουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, αλλά αυτό από την άλλη ίσως κρίβει σχέδιο των πολιτικών να ξαναπάρουν τα "ηνία" του τραπεζικού συστήματος μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια!!

Δημοσ.

Δεν μας φαίνεται μόνο, είναι και άσχημο, πολύ άσχημο. Όσο για το σχέδιο των πολιτικών δεν νομίζω ότι ήταν σε θέση να το δημιουργήσουν αυτό μια και το τραπεζικό σύστημα ήταν πολύ πιο ισχυρό από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ειδικά στο νεοφιλελεύθερο σύστημα των ΗΠΑ.

Απλά τον ήπιαν απο κει που δεν το περίμεναν επενδύοντας σε "αέρα" που τελικά δεν έπιασε. Το αν είναι καλό ή κακό που θα κρατικοποιηθούν οι τράπεζες μένει να το μάθουμε.

Δημοσ.

Εγώ γιατί πάλι νομίζω οτι η ιστοριούλα με το κραχ είναι στημμένη κ οτι κάποιος τα κονομάει χοντρά;

Δημοσ.

έτσι είναι

κάποιος πουλάει κάποιος αγοράζει.

το θέμα είναι ότι εμείς θα την πληρώσουμε αν δεν κάνουμε κάτι να αλλάξουμε τα πράγματα.

για παιδεία,υγεία,πρόνοια και αυξήσεις μισθών δεν υπάρχουνε χρήματα για να σωθούνε οι τράπεζες όμως βρέθηκαν αμέσως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...