Προς το περιεχόμενο

Φατε τον νεοφιλελευθερο καπιταλισμο σας ...τωρα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ετσι ετσι ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:devil::devil::devil:

Και ακου τωρα το αστειο, ΟΧΙ ΜΟΝΟ τον ηπιανε οι τραπεζες, ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτοι που ειχαν τον κομμουνισμο σαν τον ναζισμο(δεν ειμαι κομμουνιστης, καθε αλλο, αλλα οχι και ναζισμος σαν ιδεα-ασε τι εκανε το λαμογιο ο Σταλιν στην Ρωσια) τωρα παρακαλανε το κρατος να τους σωσει!!!, ΟΧΙ ΜΟΝΟ προωθουν νομοσχεδιο να σωσουν οι πολιτες τους ιδιωτες τζογαδορους τραπεζιτες!!!...

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!Δηλαδη οντως κινδυνευουν να παθουν την πλακα της ζωης τους αν δεν το κανουν. Σημερα εγινε λεει χαμος, ο Dow Jones εγινε Down Jones και το 1Μ εγινε 40,000 σε καποιες επενδυσεις!!!ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτοί που πήραν δάνειο θα το ξεχρεώσουν

Αυτοί που είχαν καταθέσεις έχασαν τα λεφτά τους

Αυτό είναι το τραπεζικό σύστημα

Το κράτος μπαίνει διαμεσολαβητής

Τα λαμόγια να πάνε στη φυλακή

Δημοσ.

Τους Ναϊτες μεσα και τον Ζακ Ντε Μολε και τις τραπεζες που εφτιαξε

Τι εννοεις διαμεσολαβητης?Δανεια υψηλου ρισκου θα αναλαβει και το παλευουν τωρα αντε μπας και παρει και κανα κομματι απο τις τραπεζες που θα στηριξει.

υγ. Δεν εχω κανενα προβλημα να επεμβει το κρατος. Αλλα 250 χρονια τωρα κανουν σαν ηλιθιοι οσων αφορα το κρατος. Και τωρα τρεχουν να σωσει τις τραπεζες μην γινει τιποτα χειροτερο!!!

Δεν βρισκω τιποτα κακο σε αυτο που γινεται, αλλα εσυ εισαι οκ, δηλαδη το νεοφιλελευθερο μοντελο των ΗΠΑ γαμησε οικονομικα ετσι?

Δημοσ.

Δεν βλεπω κατι κακο στο να πεσουν ολλες οι τραπεζες....επρεπε να το κανουμε εμεις απο μονοι μας μπορουσαμε/μπορουμε και ολη η χαρα δικη μας....

Δημοσ.

Κορυφαίο όλων ένας γερουσιαστης (ρεμπουπλικάνος νομίζω αλλα μικρή σημασεία έχει) να δηλώνει οτι το κράτος δεν θα πρέπει να επέμβει επειδή "Αυτός δεν είναι ο αμερικάνικος τρόπος". Δηλαδή ποιος είναι ρε μάστορα ο "αμερικάνικος τρόπος"; Να ρήξετε καμια βόμβα παραπάνω μπας και πάρετε καμια πετρελαιοπηγή επιπλεον;

Δεν πειράζει όμως... βεντούζα,βεντούζα!

Δημοσ.

Καλα, αν καταρρευσουν οι τραπεζες θα σου πω εγω, αμα χασεις καταθεσεις και δεν μπορεις να παρεις και δανεια εκει να δεις γελια

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΡΕ, να ξαναγυρισετε στις λιρες κατω απο το κρεβατι, να παει το δολλαριο μισο ευρω ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Γουσταρω καταστροφη κοσμου. ΕΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ στον πλανητη, καιρος να περνουμε τον πουλο

Δημοσ.

Που να δείτε με ποιανού λεφτά κάνουν επενδύσεις υψηλού ρίσκου οι τράπεζες...

KaizerSoze, θα έλεγα ότι το κράτος δεν θα έπρεπε να βάλει δραχμή. Αλλά όταν καταρρέει μία τράπεζα οι ιδιοκτήτες και οι μεγαλομέτοχοι δεν χάνουν τίποτε άλλοι την πληρώνουν.

Πρέπει να τους ζορίσουν λίγο όμως. Ξέρεις, με το αγγούρι το χωριάτικο που έχει τραχιά επιφάνεια και αγκαθάκια. Όχι το Αθηναϊκό που είναι γυαλιστερό...

-----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 08 : 49 : 21-----

600 μονάδες κάτω αυτή την στιγμή!

Δημοσ.

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΧΑΜΟΟΟΟΟΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ετοιμαζονται ολοι για κανονι ετσιιιιιιιιιιιιι ηδονιζομαι, χαμοοοοος

Δημοσ.

Εγώ τα βλέπω λιγο διαφορετικά τα πράγματα - ο νεοφιλελευθερισμός λέει ότι δεν θέλω να παρεμβαίνει το κρατος πουθενά, παρα μόνο όταν υπάρξει ανάγκη.

Αντίστοιχο παράδειγμα μπορώ να σου φέρω τη λειτουργία της αστυνομίας.

Οι νεοφιλελεύθεροι λένε "θέλω οι αστυνομικοί να κάθονται στην άκρη και να επεμβαίνουν μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Το μοντέλο του σοσιαλισμού λέει πως έχεις όλη την ώρα έναν αστυνομικό μαζί σου, που προσέχει που τρώς, που κυκλοφορείς, με ποιούς κάνεις παρέα - προφανώς είναι πιο ασφαλές αλλά σε περιορίζει."

Και η λειτουργία ενος οικονομικου συστήματος κρίνεται από το συνολικό αποτέλεσμα που φέρνει - είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα για τους Δυτικοευρωπαίους και τους Αμερικάνους; όχι, αλλά η οικονομία σχεδόν όλων των υπολοίπων χωρών που εφαρμόζουν αυτη τη πολιτική (Ινδία, Κίνα, Βραζιλία) έχει βελτιωθεί δραματικά. Άρα σαν συνολικό ισοζύγιο είναι θετικό, απλώς είμαστε απο τη μερια των χαμένων.

Δημοσ.
Που να δείτε με ποιανού λεφτά κάνουν επενδύσεις υψηλού ρίσκου οι τράπεζες...

Καλα, αυτοι ειναι και εντελως ηλιθιοι. Δεν φτανει που κανουν με των καταθετων οπως στην Ελλαδα(ενταξει, λογικο, γιαυτο περνεις εστω το 3% τοκο) αλλα εκει περνουν και αλλα δανεια και χρησιμοποιουν ιδια κεφαλαια!!!Δηλαδη δεν φτανει που θα παρουν τα λεφτα μου που θα τα παρουν, χρεωνονται κιαλλο ωστε να γινονται φτερο στον ανεμο. Και ο κοσμακης ουσιαστικα οχι απλα τζογαρει με τις καταθεσεις εν αγνοια του, τζογαρει και σε κουτσο αλογο. Ετσι!!!!!!!!!

Δημοσ.
Καλα, αυτοι ειναι και εντελως ηλιθιοι. Δεν φτανει που κανουν με των καταθετων οπως στην Ελλαδα(ενταξει, λογικο, γιαυτο περνεις εστω το 3% τοκο) αλλα εκει περνουν και αλλα δανεια και χρησιμοποιουν ιδια κεφαλαια!!!Δηλαδη δεν φτανει που θα παρουν τα λεφτα μου που θα τα παρουν, χρεωνονται κιαλλο ωστε να γινονται φτερο στον ανεμο. Και ο κοσμακης ουσιαστικα οχι απλα τζογαρει με τις καταθεσεις εν αγνοια του, τζογαρει και σε κουτσο αλογο. Ετσι!!!!!!!!!

Ακριβώς έτσι!!!

Δημοσ.
Εγώ τα βλέπω λιγο διαφορετικά τα πράγματα - ο νεοφιλελευθερισμός λέει ότι δεν θέλω να παρεμβαίνει το κρατος πουθενά, παρα μόνο όταν υπάρξει ανάγκη.

Αντίστοιχο παράδειγμα μπορώ να σου φέρω τη λειτουργία της αστυνομίας.

Οι νεοφιλελεύθεροι λένε "θέλω οι αστυνομικοί να κάθονται στην άκρη και να επεμβαίνουν μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Το μοντέλο του σοσιαλισμού λέει πως έχεις όλη την ώρα έναν αστυνομικό μαζί σου, που προσέχει που τρώς, που κυκλοφορείς, με ποιούς κάνεις παρέα - προφανώς είναι πιο ασφαλές αλλά σε περιορίζει."

Και η λειτουργία ενος οικονομικου συστήματος κρίνεται από το συνολικό αποτέλεσμα που φέρνει - είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα για τους Δυτικοευρωπαίους και τους Αμερικάνους; όχι, αλλά η οικονομία σχεδόν όλων των υπολοίπων χωρών που εφαρμόζουν αυτη τη πολιτική (Ινδία, Κίνα, Βραζιλία) έχει βελτιωθεί δραματικά. Άρα σαν συνολικό ισοζύγιο είναι θετικό, απλώς είμαστε απο τη μερια των χαμένων.

Αφηνωντας στην ακρη το παδιαστικο 'Δηλαδη πουλαμε υγεια, παιδεια, ασφαλεια, συνταξεις και οταν στραβωσει τρεχουμε στην μαμα να το κανει μακια", εγω οπως βλεπεις δεν κρινω αν κανει καλα το κρατος. Κρινω οτι το συστημα αυτο μπαζει και ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ. Θελατε το κρατος να επεμβει στην αναγκη μονο?Ε ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Και κανενας Σοσιαλισμος δεν λεει αυτα που λες. Αυτα ειναι οι λαμογιες του Σταλιν και του Μπρεσνιεφ και διαφορων σε Ρουμανιες και Τσεχοσλοβακιες γιατι ο Σοσιαλισμος εχει ζορι λιγο στο ατομο για το κοινο καλο. Και επειδη φοβηθηκαν οτι θα εκραγει ο πολιτης το λιγο ζορι το κανανε δικτατορια και καλα κανανε και τους διωξανε

Οσο για τις οικονομιες που λες, δες τι ωραια που εγινε η οικονομια της Αργεντινης, ποια Βραζιλια εχει βελτιωθει και κυριως ΠΟΙΑ ΚΙΝΑ???Εχει καπιταλισμο η Κινα?Θα μας τρελανεις?Η Κινα αυτη την στιγμη κανει την ΕΣΣΔ να μοιαζει με κατασκηνωση

Δημοσ.

Αυριο το πρωί τραβήξτε ότι λεφτά έχετε στις τράπεζες....προτού τα χάσετε....Α και μακρια από citybank διότι σε λίγες μέρες θα δείτε κατάρρευση...(Δουλευω μέσα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...