Προς το περιεχόμενο

πως να κάνω verryfied μία κάρτα στο paypal;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν έχεις ενεργοποιήσει το e-banking θα δεις μια κίνηση της paypal με 4ψήφιο κωδικό,αυτόν θα βάλεις όταν σου ζητηθεί στο paypal.com

αν όχι,παίρνεις τηλ το κέντρο εξυπηρέτησης της κάρτας σου και ζητάς να σου πουν την κίνηση της κάρτας και έτσι θα σου πουν και τον 4ψήφιο που χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Η αλλιως περιμενεις την αναλυτικη κινηση του λογαριασμου της καρτας σου που σου ερχεται ταχυδρομικα και εχει εκει μεσα τον 4-ψηφιο κωδικο.

Το paypal αποθαρρυνει τους πελατες να περνουν την τραπεζα τηλ για μαλλον εχουν ακουσει παραπονα απο τις τραπεζες που ολοι περνουν τηλ και ζητανε τον κωδικο.

Οτι θες κανε.

Δημοσ.
έκανα search αλλά πραγματικά δε βρήκα κάτι...και στον γούγλι βαρέθηκα να ψάχνω :)...αν δε βαριέται κάποιος ας μου πει :D

Επειδη δεν εγραψες καλά το verified.:P:p:p

βασικα θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.δεν την είχα κάνει verified την κάρτα μου γιατί δεν ήξερα ποιον κωδικό έπρεπε να βάλω.ούτε αναζητηση εκανα εδώ ούτε και στο google ο βλάκας και είχα βαλει λαθος νούμερο 3-4 φορές.και τελικά τώρα μου ζητάει ξανα να κάνω link and confirm την κάρτα μου και όταν βάζω τα στοιχεία μου λέει ότι η κάρτα αυτή έχει απορρθφθεί από το σύστημα toy paypal.να στείλω κανα email?

Δημοσ.

και γω τα ίδια έπαθα :lol:

και έψιαξα καινούργια...(προπληρωμένη...)

:-)

τι εννοείτε με αυτό???την κίνηση της κάρτας

και για το verified...το ξέρω οτι το έκανα λ'αθος

πάντως καταλ΄'αβατε τι ήθελα να πω :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...