ARIANAROS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγκατεστησα ubuntu μεσω wubi και ενω ολα λειτουργουν τελεια εχω ενα προβλημα. Δεν μπορω να συνδεθω στο internet. Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω και δεν εχω δοκιμασει τιποτα. Δυστυχως λογω ακτινοβολιας δεν προκειται να βαλω router που απο οτι εχω ακουσει λυνει τα χερια οποτε εχει κανεις καμια συμβουλη για το τι να κανω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Θα πρεπει να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες όπως τυπος του modem, για το router δεν υπαρχει πρόβλημα ακτινοβολίας απ ότι γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 εννοεί ασύρματο, μάλλον πάντως και τα καλώδια πρέπει να ¨ρίχνουν¨ κάποια ψιλοακτινοβολία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να πάρει έναν router που δεν θα έχει ασύρματο. Αλλά και να έχει το απενεργοποιείς. Αν αναφέρεσαι σε ασύρματο modem, και αυτό εκπέμπει ακτινοβολία. Μπορείς να πάρεις router και κάρτα που έχουν ρύθμιση της ισχύος και να τα έχεις στο ελάχιστο. Να ξέρεις όμως ότι η ακτινοβολία των router είναι το τελευταίο που πρέπει να σε ανησυχεί από άποψη ακτινοβολίας. gtroza, τα πάντα έχουν και εκπέμπουν ακτινοβολία. Η ακτινοβολία όμως ενός καλωδίου usb δεν είναι ιονίζουσα. Δεν μπορεί να προκαλέσει τίποτε. Από την άλλη τα καλώδια υπερυψηλής τάσης εκπέμπουν τόση ακτινοβολία ώστε να κατηγορούνται και για την πρόκληση όγκων σε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 gtroza, τα πάντα έχουν και εκπέμπουν ακτινοβολία εξ ού και η κλωσσομηχανή ! (το εξ ού πώς γράφεται, κύριε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.