Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση Xp Sp2 σε Sp3?

Dimitris®

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Έχω ένα λάπτοπ ΗΡ και έχω δημιουργήσει δίσκους επαναφοράς (το πρόγραμμα που έχουν τα ΗΡ για να έχεις τα windows σου σε DVD). Έχω λοιπόν τα αυθεντικά ΧΡ SP2 σε DVD (από το λάπτοπ) και σε ένα CD το SP3 (που το κατέβασα). Πώς γίνεται να τα "ενώσω" αυτά κάπως, έτσι ώστε να μπορώ να εγκαταστήσω απευθείας τα Windows XP SP3? :-)

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.
Κατεβάστε το Windows XP SP2 (WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe=266mb) k αντιγράψτε το στο c:\

Για το integration χρησιμοποίησα την εντολή C:\WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe -s:C:\XPCD (Με την συγκεκριμένη εντολή φαίνεται να μην έχει συναντήσει κανείς πρόβλημα). Με το τέλος της διαδικασίας θα πάρετε το μύνημα Integrated Install has completed succesfully

Screenshots μπορείτε να δείτε εδώ.

Και απλα αλλαζεις το filename .

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=85147

Δημοσ.

το "DVD επαναφοράς" που δημιούργησες δεν κάνει μια καθαρή εγκατάσταση windows, δηλαδή μια εγκατάσταση με μόνο ότι δίνει η microsoft,

αλλα επαναφέρει το λαπτοπ στο σημείο που ήταν μετά την αγορά (ή πιο σωστά στο σημείο που έκανες τη διαδικασία δημιουργίας του dvd), δηλ αν εκεινη τη στιγμή ειχες εγκατεστημένους drivers που χρειάζονται μονο τα HP laptop ή διαγνωστικά της HP, ή το acrobat - προγράμματα που δεν δίνει η Ms με τα windows -

to dvd θα στα επαναφέρει εγκατεστημένα.

"ένωση"/συγχωνευση του recovery dvd, με το sp3, ή με ενα windows sp3 integrated install cd, δεν γίνεται.

Μπορεις να εγκαταστησεις το sp3 κανονικά, στο εν λειτουργία λειτουργικό, και να ξανατρέξεις το προγραμμα δημιουργίας recovery dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...