menmas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια Ο Η/Υ μου δείχνει να χει πάθει Αλτζχαιμερ!!Ρυθμίζω τον τελευταίο μήνα συνεχώς την ώρα και την ημερομηνία και αδυνατεί να την συγκρατήσει!!!Μια πάει μπροστά και μία πίσω!! Τι να κάνω? Μήπως είναι κανένας ιος? (έχει ΧΡ πάνω)
tsakonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Tο χω συναντησει μερικες φορες.... συνηθως λυνεται ευκολα, αλλα θυμαμαι ενα λαπτοπ που δεν γινοταν τιποτα...μονο με προγραμματακια που συγχρονιζουν στην εναρξη. Καταρχας δες στο BIOS αν ειναι οκ ημερομηνιες.
Dimitris® Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Κατά την δική μου εκτίμηση μπορεί να έχει τελειώσει μία μικρή μπαταρία που έχει ο υπολογιστής σου για να κρατάει αυτά τα πράγματα. Είναι περίπου σαν του κανονικού ρολογιού χειρός η μπαταρία. Βγαίνει και αντικαθιστάται πολύ εύκολα...
alexiou92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Κατά την δική μου εκτίμηση μπορεί να έχει τελειώσει μία μικρή μπαταρία που έχει ο υπολογιστής σου για να κρατάει αυτά τα πράγματα. Είναι περίπου σαν του κανονικού ρολογιού χειρός η μπαταρία. Βγαίνει και αντικαθιστάται πολύ εύκολα... Κατά 99%!!!!! Νομίζω όμως ότι είναι λίγο μεγαλύτερη από ρολογιού!!!
Dimitris® Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ έτισ νομίζω. Δεν θυμάμαι... Για αυτό είπα περίπου
menmas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ!Χαίρομαι που δεν είναι ιοσ!!! Αυτή την μπαταριούλα που /πως την αγοράζω?Ανάλογα το μοντέλο της μητρικής?και μπορώ να την αλλάξω εγώ?
parisb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι πολυ ευκολο να την αλλαξεις, βγαλε το pc απο την τροφοδοσια, ανοιξε το κουτι, εντοπισε την μπαταρια, ακουμπα κατι μεταλικο για να σιγουρευτεις οτι ο στατικος ηλεκτρισμος των χεριων σου δεν θα κανει κακο στη motherboard, αφαιρεις την μπαρια πιεζοντας το μεταλικο που την συγκρατει, παρτην μαζι σου και πηγαινε σε εναν που πουλαει ρολογια και πουλα μπαταριες να σου δωσει μια.
menmas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ και για τη διευκρίνιση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.