AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καταρχην ενα μικρο προλογο για να ξερετε οτι ολα ειναι φτιαγμενα κ αυτη που μας διοικουν μονο ελληνες δεν ειναι κ μας δουλευουν .Πολλα χρονια πριν προκυψει το θεμα με τα Σκοπια κ το ονομα .Μου ειχε πει ενας μεγαλυτερος βεβαια απο εμενα πως καποια στιγμη θα προκυψει θα το φερνουν σιγα σιγα στον κοσμο κ στο τελος θα ονομαστει μακεδονια (τοτε που θα εχουμε βαρεθει πλεον να ασχολουμαστε κ θα πουμε " οο ενταξει μωρε κ τι εγινε " ,γιαυτο προσοχη φιλοι μου. Μας εχουν που μας εχουν κανει μπουρ..λο σαν κρατος κ εχουμε κ αλλα 100 εθνοι (εδω δεν μας φτανουν εμας δηλαδη δεν εχουμε μια ... μπατε σκυλοι αλεστε καταντησαμε - να λεγα οτι τα ειχαμε κ θελαμε βοηθεια να τα φαμε... ) ωστε να μας διαμελυσουν το εθνος μας (το καταφερνουν κ αυτο) . Η μονη υποχρεωση μας ειναι τουλαχιστον οσο μπορουμε να αντιστεκομαστε οταν μπορουμε . Κοιταξτε παρακατω. Dear ... Thank you for your information. Mr. Tome Janev registered his details as he is from Macedonia. We cannot make changes to his particulars as what the customer state it to be otherwise his parcel will not be able to reach him. We are sorry that there is not much that we can do on our customer details as these information are input by our valued customers and we respect their personal details that were enter by them. Once again, thank you for telling us on this matter. Regards Evelyn Your Past Messages Sent on: Monday, September 29 2008 tomerulz@XXXXXX Crazy Deal Winner Mr. Tome Janev Macedonia abouth the winners of SanDisk Sansa e260 . Please change Macedonia with their real name which is FYROM or else i will have post these to every greek site i am and they will never buy from IPMART again. We dont have any problem with your site we are pleased for you expept this,please change it. Θα αναφερθω πιο ειναι το site πιο μετα μολις παρω την δευτερη απαντηση τους διοτι τους ξαναστειλα υστερα απο αυτο και αν δεν το αλλαξουν οποιος θελει ας το στειλει κ σε αλλα sites ωστε να το σνομπαρουμε λιγο κ να μη ψωνιζει τουλαχιστον κανενας απο Ελλαδα ,τουλαχιστον να βαλουν μυαλο. Ειναι κριμα να ξεχναμε απο που ειμαστε κ πως πανε να μας κανουν .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν σου ειπε κανεις φιλε μου αυτο αν αυτο καταλαβες αλλα μαλλον σε πολλους τους αρεσει να μην ξερουν τι τους γινεται ... κριμα.
million_voices Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλα χρονια πριν προκυψει το θεμα με τα Σκοπια κ το ονομα .Μου ειχε πει ενας μεγαλυτερος βεβαια απο εμενα πως καποια στιγμη θα προκυψει θα το φερνουν σιγα σιγα στον κοσμο κ στο τελος θα ονομαστει μακεδονια (τοτε που θα εχουμε βαρεθει πλεον να ασχολουμαστε κ θα πουμε " οο ενταξει μωρε κ τι εγινε " ,γιαυτο προσοχη φιλοι μου. sorry ρε συ φιλε αλλα αυτο μου ακουγεται τελειως παραμυθι, δλδ ο γνωστος σου η ηταν ο Νοστραδαμος η υψηλοβαθμο στελεχος μυστικων υπηρεσιων αντι να βλεπετε παντου συνωμοσιες γιατι δεν συνειδητοποιειτε οτι ειμαστε για το φεος, απο τον τελευταιο μεχρι τα τσογλ**** τους πολιτικους μας και επιτελους καταλαβετε το ΠΑΙΔΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και οταν λεω παιδεια δεν εννοω τιτλους σπουδων για να κομπαζουμε σε γνωστους και φιλους
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι άξιο απορίας πάντως το γεγονός πως κάθονται και απαντούν σε τέτοιου τύπου mail ... Please change Macedonia with their real name which is FYROM or else i will have post these to every greek site i am and they will never buy from IPMART again. We dont have any problem with your site we are pleased for you expept this,please change it. Πρέπει να βαριούνται σοβαρά οι άνθρωποι...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαυτο μου εχει μεινει κ μενα ρε φιλαρακι κ στο λεω αλλιως δεν θα το ανεφερα τωρα αν ηταν ο νοστραδαμος η π.χ. ο Κωστας τις διπλανης πορτας δεν με νοιαζει σημασια εχει οτι βγηκε σωστος κ η βλακεια μου ειναι οτι δεν εδινα κ βαση σε αυτον τον ανθρωπο διοτι βλεπεις εμενα με αφορουσαν αλλα... μεχρι που βγηκε αυτο ... (στην τελλικη ακομα δεν εγινε η ονομασια μακεδονια-μονο τοτε θα πεσει μεσα 100% ετσι δεν ειναι? ) Τωρα αν σου τυχαινε εσενα θα ηθελα να δω πως θα αντιμετωπιζες το καθε βλακακο που μας κυβερναει... -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 05 : 50 : 28----- liopyr εδω απαντας εσυ εδω οποτε ... πρεπει να εισαι πολυ σοβαρος... εισαι ρε φιλε αλλα κριμα τι λεω ασε μην φυγεις κ δεν εχω με ποιον να μιλησω ,εσυ παντως ειναι αν γινει π.χ. κανας πολεμος να μας πλενεις τα .... Θα ειναι περυφανοι για σενα οι γονεις σου . Να τους το πεις κιολας .αν ειναι ελληνες βεβαια διοτι αν ειναι τοτε εχεις προβλημα παιδειας που λεει ο φιλος απο πανω.
Lighter122 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Να μάθετε ορθογραφία και σωστό συντακτικό πρωτα. Το όνομα σας πείραξε...
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Να μάθετε ορθογραφία και σωστό συντακτικό πρωτα.Το όνομα σας πείραξε... Υπονοούμενο ήταν γι αυτό το post και το μέλλον αυτό του thread;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν εχεις συνιθησει να γραφεις Greeklish κ παλι καλα ειναι αυτα . Αλλα δεν φτανει που δεν γραφουμε greeklish τωρα η ορθογραφια πειραζει ααραγε στο τελος να μην μας πειραζει κ τιποτα αλλο .
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Υπονοούμενο ήταν γι αυτό το post και το μέλλον αυτό του thread; :lol::lol:
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 liopyr εδω απαντας εσυ εδω οποτε ... πρεπει να εισαι πολυ σοβαρος... εισαι ρε φιλε αλλα κριμα τι λεω ασε μην φυγεις κ δεν εχω με ποιον να μιλησω ,εσυ παντως ειναι αν γινει π.χ. κανας πολεμος να μας πλενεις τα .... Eχμ.. Αν γίνει πόλεμος θα πλένω τις ατυχούσες γυναίκες που θα μείνουν πίσω σε ρωμαικά λουτρά... Θα ειναι περυφανοι για σενα οι γονεις σου . Να τους το πεις κιολας .αν ειναι ελληνες βεβαια διοτι αν ειναι τοτε εχεις προβλημα παιδειας που λεει ο φιλος απο πανω. Φίλε μου έχεις ιδέα τι είναι παιδεία? Μάθε που μπαίνει ένα καταραμένο κόμμα που διαβάζουμε 5 φορές την κάθε σου πρόταση μέχρι να καταλάβουμε τι θες να πεις, μάθε και στοιχειώδη ορθογραφία, και μετά έλα να μιλήσουμε για παιδεία.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Κριμα οποτε φαινεται πως κ το τελευταιο σταδιο μπορει να γινει .Ειναι πλεον ολοι ετοιμοι. Κριμα . Ρε πως μας καταντησανε ....
Lighter122 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Υπονοούμενο ήταν γι αυτό το post και το μέλλον αυτό του thread; Χαχαχαχαχα... Το ειχα ξεχασει αυτο. Απλα με ενοχλουν αυτοι που βγαινουν και φωναζουν περι Ελλαδας και Ελληνισμου, χωρις να μπορουν να γραψουν μια σωστη προταση...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 liopyr ασε αφηνω εσενα που ξερεις να μας σωσεις :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 [...]Θα ειναι περυφανοι για σενα οι γονεις σου . Να τους το πεις κιολας .αν ειναι ελληνες βεβαια διοτι αν ειναι τοτε εχεις προβλημα παιδειας που λεει ο φιλος απο πανω. Φίλε μου έχεις ιδέα τι είναι παιδεία? Μάθε που μπαίνει ένα καταραμένο κόμμα που διαβάζουμε 5 φορές την κάθε σου πρόταση μέχρι να καταλάβουμε τι θες να πεις, μάθε και στοιχειώδη ορθογραφία, και μετά έλα να μιλήσουμε για παιδεία. Με μικρό δε γράφεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.