georgal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Στον τρίτο όροφο έχω ένα ασύρματο δίκτυο με ADSL ROUTER (σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ) που δουλεύει άψογα με τρεις φορητούς υπολογιστές συνδεδεμένους. Πως πρέπει να ρυθμίσω ένα repeater ή AP για να έχω σύνδεση στον πρώτο όροφο και πρόσβαση στο Internet? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια. :-)
tsakonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 To πιο απλο ειναι να τραβηξεις καλωδιο απτο ρουτερ στο AP. Ασυρματα, πρεπει να υποστηριζει το ρουτερ σου WDS
georgal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 To πιο απλο ειναι να τραβηξεις καλωδιο απτο ρουτερ στο AP.Ασυρματα, πρεπει να υποστηριζει το ρουτερ σου WDS Δυστυχώς δεν γίνεται να τραβήξω καλώδιο, αφού το AP θα πρέπει να βρίσκεται στον δεύτερο όροφο . Αν υποθέσουμε ότι ο ρουτερ υποστηρίζει WDS, μετά τι κάνω???
georgal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Κάποιος που να ξέρει πως πρέπει να ρυθμίσω router και AP ή Repeater για να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο μου??? plz???
sparos26 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Εγω προσοπικα πηρα 2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616485 σημερα και επεκτεινα μια χαρα το δικτυο, ευκολα και απλα χωρις να ξερω τιποτα απο δικτυα εIχε οδηγειες μεσα στο cd (ειναι access point,repeater, AP, WDS ).
GeorgeKatz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θα πρέπει να βάλεις το ΑΡ σου σε Repeater mode και να αναπαράγει το αρχικό ΑΡ που θέλεις να αυξήσεις την εμβέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.