Προς το περιεχόμενο

VAIO και καμενα pilex

nmamag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Το Σαββατο αγορασα απο SATURN ενα SONY VAIO VGN-FW11E.

Εχει 2 καμμενα pilex( ενα στο λευκο και ενα στο green) . Ti κανουμε στην περιπτωση αυτη ????

Δημοσ.
καλησπερα

Το Σαββατο αγορασα απο SATURN ενα SONY VAIO VGN-FW11E.

Εχει 2 καμμενα pilex( ενα στο λευκο και ενα στο green) . Ti κανουμε στην περιπτωση αυτη ????

Σε πρώτο στάδιο βάζεις τα κλάμματα γιατί πραγματικά είναι μεγάλη γκαντεμιά να σου κάτσουν καμένα pixel σε VAIO (από τα μικρότερα ποσοστά σε όλες τις εταιρείες). Επίσης ως κάτοχος VAIO με Χblack Dual Lamp σου λέω ότι είναι πολύ κρίμα είναι να έχεις καμένα pixel σε τέτοια οθονάρα...χάνεται όλη η μαγεία :rolleyes:

Η συμβουλή μου είναι να ξαναπακετάρεις το notebook στην εργοστασιακή του συσκευασία όσο είναι καιρός και να το επιστρέψεις στο κατάστημα με κάποια πρόφαση (όχι τα καμένα πιξελ) αγοράζοντας κάποιο άλλο μοντέλο.

Δημοσ.

ευχαριστω για την συμβουλη σου.Το επεστρεψα στο SATURN αφου πρωτα τους τηλεφωνησα και του ενημερωσα για το προβλημα.

Σημερα το απογευμα αφου το ελεγξαν επιτοπου μου εδωσαν ενα πιστωτικο του ποσου που το αγορασα.Πηρα ενα καινουργιο.

ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Δημοσ.
ευχαριστω για την συμβουλη σου.Το επεστρεψα στο SATURN αφου πρωτα τους τηλεφωνησα και του ενημερωσα για το προβλημα.

Σημερα το απογευμα αφου το ελεγξαν επιτοπου μου εδωσαν ενα πιστωτικο του ποσου που το αγορασα.Πηρα ενα καινουργιο.

ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Μπραβο σε SATURN αφου δεν ηταν υποχρεωμενοι για κατι τετοιο.

Δημοσ.
Μπραβο σε SATURN αφου δεν ηταν υποχρεωμενοι για κατι τετοιο.

+1 και απο μένα. Πράγματι δεν είναι υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουν το Laptop για το συγκεκριμένο λόγο.

Σε αυτό το θέμα άψογη συμπεριφορά έχουν και τα Multirama. Εντος 7 ημερών μπορείς να επιστρέψεις το προϊον που πηρες χωρίς να δικαιολογήσεις την αιτία επιστροφής και μάλιστα πέρνεις και τα χρήματα σου πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...