Stean_202 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Θα γεμίσουμε double-o μου φαίνεται :-P Συγχωρείστε με όμως τώρα πρέπει να πάω την aston martin για πλύσιμο...:-P
TechnoState Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ...σε ποιον θα παραγγειλω ενα martini ανακατεμενο οχι κουνημενο παρακαλω?
FarCry Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ...σε ποιον θα παραγγειλω ενα martini ανακατεμενο οχι κουνημενο παρακαλω? η σωστη λεξη ειναι αναδευω οχι ανακατευω... lol
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 χμ.... stir: αναδευω, ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ, αναταρραχη, αναδευση, αφυπνιση, εξαψη, κεντριζω, κινουμαι, κινω, προβοκαρω, προκαλω, σαλευω, συγκινω, υποκινω, ζωντανευω, ειμαι δραστηριος, ειμαι απασχολημενος, εξεγειρω ισχυρα αισθηματα, κινουμαι ενεργητικα .....συγχρονιιιισουυυυ
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) χμ.... stir: αναδευω, ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ, αναταρραχη, αναδευση, αφυπνιση, εξαψη, κεντριζω, κινουμαι, κινω, προβοκαρω, προκαλω, σαλευω, συγκινω, υποκινω, ζωντανευω, ειμαι δραστηριος, ειμαι απασχολημενος, εξεγειρω ισχυρα αισθηματα, κινουμαι ενεργητικα .....συγχρονιιιισουυυυ μαλλον δεν επιασες το νοημα....σωστη = formal το mixer εσυ το λες ανακατευτηρα? Άσχετο με τα παραπάνω: Έκανα ένα παιγνίδι - πείραμα σε μία συγκέντρωσι εφήβων στον κήπο του σπιτιού μου, με την ευκαιρία των γενεθλίων της κόρης μου. - Επήρα καφέ και ζάχαρι και έκανα ένα μείγμα. Ερώτησα τα παιδιά τί έκανα. Απάντησις: Ανακάτεψα καφέ με ζάχαρι. - Επήρα ένα σκεύος με νερό και με ένα κοχλιάριο ανάδευα το περιεχόμενο. Ερώτησα τα παιδιά τί έκανα. Απάντησις: Ανακάτεψα το νερό. - Επήρα έναν κουβά με άμμο και με ένα "στυλιάρι" προσπαθούσα να φθάσω στον "πάτο". Ερώτησα τα παιδιά τί έκανα. Απάντησις: Ανακάτεψα την άμμο. Λέξεις όπως "αναμειγνύω", "αναδεύω", "αναμοχλεύω", "ανακινώ", για τα παιδιά ήταν "ανακατεύω". Πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της "ελαστικής" παιδείας και των απλοποιήσεων-εκπτώσεων. http://www.12830.gr/Forum/Print.html?topic=1582.0 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2008 από FarCry
TechnoState Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ..ntoingk! τι θα πει formal και informal? σημασιολογικα/εννοιολογογικα σημαινει οσα σου εγραψα? ...σορυ κιολας αλλα ειμαι απο επαρχια, αρα κ λιγο χωριατης, μαμα το,το μαρτινι, μου κοπηκε, πιασε μια kaiser...
mimis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 και ολοι δικοιμας οι "μυστικοι" ειανι φακελομενοι χρονιαααα εγω θα το εκφρασω αλλιως... Greek Secret Service Who?
Fott1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 δεν ξερω για πρακτορες εγω αλλα πραγματα ψαχνω.. αχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα