Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει αρχεια avi δεν παιζει ταινιες

tetod17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα ενα προβλημα με ταινιες οταν προσπαθουσα να δω οποιαδηποτε ταινια το pc κολλουσε

τελικα αλλαξα vga στην αρχη ηταν μια χαρα αλλα μετα απο 2 μερες εκανε παλυ τα ιδια αλλα την vga με μια παλια asus 64mb και οκ με τις ταινιες. κανω restart και μετα απο το σημειο που εμφανιζεται το λογοτυπο της microsoft η οθωνη μαυριζει και δεν εχει επικοινωνια με το pc αλλαζοντασ παλι την καρτα και βαζοντασ την καινουργια POV FX5500 256MB ανοιγει το pc αλλα δεν παιζει κανενα video ουτε απο το dvd ουτε απο τον σκληρο

εχω κανει format 3-4 φορεσ - reset στο bios και αποτελεσμα δεν βλεπω

-----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 02 : 10 : 17-----

ειχα postri για το ιδιο θεμα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272775&highlight=%F0%E1%E9%E6%E5%E9

Δημοσ.

απο οτι ειδα και στο αλλο thred εχεις δοκιμασει διαφορα.θα σου πρωτινα να βρεις ενα τροφοδοτικο απο φιλο και να κανεις μια δοκιμη διοτι σιγουρα κατι δεν παει καλα με το hardware σου. και απο οτι λες οι μνημες ειναι οκ...

καμια φορα τα τροφοδοτικα δεν "τα φτηνουν" μια και εξω, αλλα παρολα αυτα μπορει να εχεις τετια προβληματα ασταθιας.

κανε μια δοκιμη...

Δημοσ.

εχω δοκιμασει και τροφοδοτικο αλλα και παλι τιποτα το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το m/b και δεν ξερω μην θελει τιποτα παραπανω ρυθμισεις στο bios που δεν ξερω εγω να τις κανω

Δημοσ.

το δοκιμαζω και θα δω τι ψαρια θα πιασουμε

-----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 01 : 35 : 47-----

Λοιπον με vga που υποστηριζει nvidia δεν ανοιγει κανενα video - dvd με vga που υποστηριζει ati ολα καλα αλλα στην επανεκκινηση δεν κρατα τις ρυθμισεις και για να μπω στα windows μπενω με f8 και ενεργοποιηση καταστασης vga διαφορετικα βλεπω μονο μια μαυρη οθωνη

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι είναι hardware το πρόβλημά σου και μάλιστα σοβάρο.

Διάβασα και τα 2 θέματα και θέλω να μας πεις κάποια παραπάνω πράγματα.

1ον Ποιό μοντέλο μητρική έχεις. Το MS-7043 που αναφέρεις στο άλλο σου Post δείχνει ένα από αυτά τα μοντέλα.

2ον Έχεις ελέξει μήπως ο επεξεργαστής σου ανεβάζει θερμοκρασίες ή δουλεύει με λάθος ρυθμίσεις;

3ον Στα βίντεο των παιχνιδιών σου κολλάει; Κανονικά θα πρέπει να σου κολλάει κι εκεί. Όταν λέω στα βίντεο εννονώ στα prerender βίντεο και όχι σε αυτά που προβάλονται με την μηχανή του παιχνιδιού.

Δημοσ.

ειναι το πρωτο απο αυτα που εχει το site δεν εχω παιχνιδια σε αυτο το pc τωρα δεν ξερω γιατι τα κανει αυτα μπορει να ειναι και m/b? ή θελει τιποτα ρυθμισεις στο bios πθ δεν ξερω να τις κανω εγω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...