tetod17 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ειχα ενα προβλημα με ταινιες οταν προσπαθουσα να δω οποιαδηποτε ταινια το pc κολλουσε τελικα αλλαξα vga στην αρχη ηταν μια χαρα αλλα μετα απο 2 μερες εκανε παλυ τα ιδια αλλα την vga με μια παλια asus 64mb και οκ με τις ταινιες. κανω restart και μετα απο το σημειο που εμφανιζεται το λογοτυπο της microsoft η οθωνη μαυριζει και δεν εχει επικοινωνια με το pc αλλαζοντασ παλι την καρτα και βαζοντασ την καινουργια POV FX5500 256MB ανοιγει το pc αλλα δεν παιζει κανενα video ουτε απο το dvd ουτε απο τον σκληρο εχω κανει format 3-4 φορεσ - reset στο bios και αποτελεσμα δεν βλεπω -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 02 : 10 : 17----- ειχα postri για το ιδιο θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272775&highlight=%F0%E1%E9%E6%E5%E9
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 απο οτι ειδα και στο αλλο thred εχεις δοκιμασει διαφορα.θα σου πρωτινα να βρεις ενα τροφοδοτικο απο φιλο και να κανεις μια δοκιμη διοτι σιγουρα κατι δεν παει καλα με το hardware σου. και απο οτι λες οι μνημες ειναι οκ... καμια φορα τα τροφοδοτικα δεν "τα φτηνουν" μια και εξω, αλλα παρολα αυτα μπορει να εχεις τετια προβληματα ασταθιας. κανε μια δοκιμη...
tetod17 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 εχω δοκιμασει και τροφοδοτικο αλλα και παλι τιποτα το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το m/b και δεν ξερω μην θελει τιποτα παραπανω ρυθμισεις στο bios που δεν ξερω εγω να τις κανω
dustgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κανε ενα install αυτό http://www.xpcodecpack.com/dl/XP-Codec-Pack-2.4.2.exe και πες μου.. δεν εχεις να χάσεις τπτ.. μπας και ειναι software το προβλημα σου..
tetod17 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 το δοκιμαζω και θα δω τι ψαρια θα πιασουμε -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 01 : 35 : 47----- Λοιπον με vga που υποστηριζει nvidia δεν ανοιγει κανενα video - dvd με vga που υποστηριζει ati ολα καλα αλλα στην επανεκκινηση δεν κρατα τις ρυθμισεις και για να μπω στα windows μπενω με f8 και ενεργοποιηση καταστασης vga διαφορετικα βλεπω μονο μια μαυρη οθωνη ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
tetod17 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τελικα βαζοντας μια ati 9200 ειναι οκ με οποιαδηποτε nvidia ειχα προβλημα πως εξηγειται αυτο?
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πολύ φοβάμαι ότι είναι hardware το πρόβλημά σου και μάλιστα σοβάρο. Διάβασα και τα 2 θέματα και θέλω να μας πεις κάποια παραπάνω πράγματα. 1ον Ποιό μοντέλο μητρική έχεις. Το MS-7043 που αναφέρεις στο άλλο σου Post δείχνει ένα από αυτά τα μοντέλα. 2ον Έχεις ελέξει μήπως ο επεξεργαστής σου ανεβάζει θερμοκρασίες ή δουλεύει με λάθος ρυθμίσεις; 3ον Στα βίντεο των παιχνιδιών σου κολλάει; Κανονικά θα πρέπει να σου κολλάει κι εκεί. Όταν λέω στα βίντεο εννονώ στα prerender βίντεο και όχι σε αυτά που προβάλονται με την μηχανή του παιχνιδιού.
tetod17 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ειναι το πρωτο απο αυτα που εχει το site δεν εχω παιχνιδια σε αυτο το pc τωρα δεν ξερω γιατι τα κανει αυτα μπορει να ειναι και m/b? ή θελει τιποτα ρυθμισεις στο bios πθ δεν ξερω να τις κανω εγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.