Προς το περιεχόμενο

GPS wanted

Rubin074

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

ψάχνω να πάρω κανένα GPS αυτόν τον καιρό και θα ήθελα τις γνώμες σας. Έχω δει ορισμένα μοντέλα που παίζουν και video και μουσική και ebooks. Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό;

Δημοσ.

Χαίρετε!

Είπα να απαντήσω ο ίδιος σοτν εαυτό μου!!!

Έκανα τις προάλλες μια βόλτα στον Κωτσόβολο στο Mall και τελικά κατέληξα στο Roadfinder Pns 135 . Μου φάνηκε αρκετά πρακτικό, έχει καθαρή οθόνη και είναι αρκετά γρήγορο στην απόκριση. Παίζει video και mp3, δείχνει εικόνες και από χάρτες πάει μια χαρά. Χτες λέει βγηκαν καινούργιοι.

Δημοσ.

Ναι, από τη "μάνα" του δεν παίζει αλλά διάβαζα σε κάτι forum ότι υπάρχει τρόπος να το κάνει ;) Απ' την άλλη,τι σε χαλάει να παίζει και mp3; Δεν ξέρω αν μπορείς να το συνδέσεις στο ράδιο του αυτοκινήτου ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να 'ναι μπορείς να του φορτώνεις τραγούδια και να ακους.

Πάντως το ηχείο του είναι δυνατό, ακούγεται δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να έχεις σε αυτό την προσοχή σου.

Δημοσ.

οκ θα το δω

ρωτησα πληροφοριακα το mp3 στα gps τι χρησιμοτητα εχει

νομιζω οτι στο αυτοκινητο θα ακουγεται χαλια σε σχεση με το κανονικο ετσι?

οποτε μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε σαν mp3player πχ στο σπιτι?

Δημοσ.

Ε λογικό είναι το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου να ακούγεται καλύτερα από τη στιγμή που χρησιμοποιεί και τα ηχεία του οχήματος. Για τα mp3 κάτι διάβασα ότι μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα και να παίξεις τραγούδια απ' αυτό, αλλά ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Μια χαρά φαίνεται από τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά γιατί να βάλεις destinator; Διάβαζα σε ένα άλλο forum ότι η εταιρεία που βγάζει τους χάρτες, η Destinator, βάρεσε καμπάνα και αν δεν κάνω λάθος εξαγοράστηκε ή κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Θα ήθελα να καταθέσω μια άποψη σχετικά με τα mp3 μέσω gps: καλύτερα να αγοράσεις μια συσκευή για κάθε χρήση που θες ή τουλάχιστον να επικεντρωθείς στην κύρια χρήση για την οποία το θες. Οι δευτερεύουσες λειτουργίες θα είναι πάντα δευτερεύουσες και σπάνια θα τις χρησιμοποιήσεις! Άρα πάρε ένα gps, το καλύτερο για τα λεφτά που διαθέτεις.

Δημοσ.

Για το θέμα των mp3 πάντως, απ' ότι διάβασα η καινούρια σειρά RYE έχει και έξοδο που επιτρέπει στη συσκευή να συνδεθεί με το ραδιόφωνο και άρα να ακούς μέσω αυτού τα mp3 σου.

Δεν είναι κι άσχημη ιδέα... :devil:

Δημοσ.

αν δεν το χρειαζεσαι αμεσα περιμενε κανα μηνα για θα υπαρξουν ανακαταταξεις στην αγορα.

φαινεται πως το δεστινατορ δεν θα εχει πλεον υποστηριξη απο την εδω χαρτογραφικη εταιρια οποτε θα κλαις τα λεφτακια σου.

Δημοσ.

Να λεμε την αληθεια οσο κι αν ειχε υποστηριξη με χαρτες, απο πλευρας χρηστικοτητος το destinator ήταν χαλια.....ελπιζω η εν λογω εταιρεια να ασχοληθει με καποιο καλυτερο φορματ Igo τομτομ ή κατι τετοιο....

Δημοσ.

Τελικά τα όσα ψιθυρίζοντας για τη Destinator μάλλον ισχύουν. Ένα φιλαράκι που ασχολείται με την αγορά λέει ότι η Destinator έκλεισε εδώ και καιρό και εξαγοράστηκε από μια άλλη εταιρεία. Δεν έχω διαβάσει πάντως κάτι επίσημα ούτε από την ελληνική αντιπροσωπεία ούτε από το Πλαίσιο που διαφημίζει τα Destinator διαρκώς.

Άντε να πάρεις συσκευή και μετά να μην έχεις υποστήριξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...