Rubin074 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλημέρα, ψάχνω να πάρω κανένα GPS αυτόν τον καιρό και θα ήθελα τις γνώμες σας. Έχω δει ορισμένα μοντέλα που παίζουν και video και μουσική και ebooks. Έχετε να προτείνετε τίποτα καλό;
Rubin074 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Χαίρετε! Είπα να απαντήσω ο ίδιος σοτν εαυτό μου!!! Έκανα τις προάλλες μια βόλτα στον Κωτσόβολο στο Mall και τελικά κατέληξα στο Roadfinder Pns 135 . Μου φάνηκε αρκετά πρακτικό, έχει καθαρή οθόνη και είναι αρκετά γρήγορο στην απόκριση. Παίζει video και mp3, δείχνει εικόνες και από χάρτες πάει μια χαρά. Χτες λέει βγηκαν καινούργιοι.
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=53071 αυτο λες? mp3 λεει οτι δεν εχει το mp3 στα gps τι ρολο παιζει και που μπορει να ωφελησει?
Rubin074 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ναι, από τη "μάνα" του δεν παίζει αλλά διάβαζα σε κάτι forum ότι υπάρχει τρόπος να το κάνει Απ' την άλλη,τι σε χαλάει να παίζει και mp3; Δεν ξέρω αν μπορείς να το συνδέσεις στο ράδιο του αυτοκινήτου ή κάτι τέτοιο αλλά όσο να 'ναι μπορείς να του φορτώνεις τραγούδια και να ακους. Πάντως το ηχείο του είναι δυνατό, ακούγεται δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να έχεις σε αυτό την προσοχή σου.
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 οκ θα το δω ρωτησα πληροφοριακα το mp3 στα gps τι χρησιμοτητα εχει νομιζω οτι στο αυτοκινητο θα ακουγεται χαλια σε σχεση με το κανονικο ετσι? οποτε μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε σαν mp3player πχ στο σπιτι?
Rubin074 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ε λογικό είναι το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου να ακούγεται καλύτερα από τη στιγμή που χρησιμοποιεί και τα ηχεία του οχήματος. Για τα mp3 κάτι διάβασα ότι μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα και να παίξεις τραγούδια απ' αυτό, αλλά ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 αυτο τι λεει? Traveler 4303 Greece εχει μεγαλη οθονη mp3 κλπ παιρνει destinator?
Rubin074 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μια χαρά φαίνεται από τεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά γιατί να βάλεις destinator; Διάβαζα σε ένα άλλο forum ότι η εταιρεία που βγάζει τους χάρτες, η Destinator, βάρεσε καμπάνα και αν δεν κάνω λάθος εξαγοράστηκε ή κάτι τέτοιο...
aladdin7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Θα ήθελα να καταθέσω μια άποψη σχετικά με τα mp3 μέσω gps: καλύτερα να αγοράσεις μια συσκευή για κάθε χρήση που θες ή τουλάχιστον να επικεντρωθείς στην κύρια χρήση για την οποία το θες. Οι δευτερεύουσες λειτουργίες θα είναι πάντα δευτερεύουσες και σπάνια θα τις χρησιμοποιήσεις! Άρα πάρε ένα gps, το καλύτερο για τα λεφτά που διαθέτεις.
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Σωστή συμβουλή, και εγώ εκεί έχω καταλήξει με τον καιρό.
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 εγω παρατησα την ιδεα του PNA και θα παω σε PDA με Wifi
Rubin074 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Για το θέμα των mp3 πάντως, απ' ότι διάβασα η καινούρια σειρά RYE έχει και έξοδο που επιτρέπει στη συσκευή να συνδεθεί με το ραδιόφωνο και άρα να ακούς μέσω αυτού τα mp3 σου. Δεν είναι κι άσχημη ιδέα...
christou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 αν δεν το χρειαζεσαι αμεσα περιμενε κανα μηνα για θα υπαρξουν ανακαταταξεις στην αγορα. φαινεται πως το δεστινατορ δεν θα εχει πλεον υποστηριξη απο την εδω χαρτογραφικη εταιρια οποτε θα κλαις τα λεφτακια σου.
lpat2001 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Να λεμε την αληθεια οσο κι αν ειχε υποστηριξη με χαρτες, απο πλευρας χρηστικοτητος το destinator ήταν χαλια.....ελπιζω η εν λογω εταιρεια να ασχοληθει με καποιο καλυτερο φορματ Igo τομτομ ή κατι τετοιο....
Rubin074 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Τελικά τα όσα ψιθυρίζοντας για τη Destinator μάλλον ισχύουν. Ένα φιλαράκι που ασχολείται με την αγορά λέει ότι η Destinator έκλεισε εδώ και καιρό και εξαγοράστηκε από μια άλλη εταιρεία. Δεν έχω διαβάσει πάντως κάτι επίσημα ούτε από την ελληνική αντιπροσωπεία ούτε από το Πλαίσιο που διαφημίζει τα Destinator διαρκώς. Άντε να πάρεις συσκευή και μετά να μην έχεις υποστήριξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.