Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω δικτυο με vista. Σε ενα νεο υπολογιστη που εστησα προχθες δεν μπορω να μπω στους δισκους του. Βλεπω τον υπολογιστη αλλα οταν παω να μπω σε ενα partition του δισκου μου λεει οτι Εχω επιλεγξει κοινη χρηση του partition , ομαδα everyone και πληρη δικαιωματα. Οτι δηλαδη και στο δικο μου pc που ο νεος υπολογιστης τον βλεπει μια χαρα. Τωρα θυμηθηκα οτι και σε προηγουμενο φορητο υπολογιστη στο ιδιο σημειο ειχα το ιδιο προβλημα αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα σωστες ρυθμισεις και παλια στον φορητο. Στο κεντρο δικτυου και κοινης χρησης εω επιλεγξει Κοινη χρηση αρχειων και εντοπισμο δικτυου.
thanosaek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με τα XP.....Ενώ έβλεπα τον workgroup computer όταν δοκίμαζα να μπω μου έβγαζε σφάλμα.....Αυτό που είχα κάνει ήταν να ξανατσεκάρω workgroup name και να ξανακάνω την διαδικασία....Επίσης επιβεβαίωσε ότι μπαίνεις με πλήρη δικαιώματα στο pc σου.....Βγάλε και κανένα screenshot από τις ρυθμίσεις των καρτών δικτύου σου....
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικα στον "προβληματικο" υπολογιστη σε καθε partition εκανα δεξι κλικ - ιδιοτητες και στην καρτελλα ασφαλεια - ονοματα ομαδων ή χρηστων δεν υπηρχε η ομαδα everyone . Την προσθεσα με πληρη δικαιωματα και τωρα ειναι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.