jason_rethymno Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν έχει βγεί ή πότε θα βγεί το καινούργιο Indiana Jones σε PC ;
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Eχει κυκλοφορησει ηδη απο τον Ιουνιο... Δεν με ενθουσιασε και τοσο πολυ...
Arioch79 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αναφέρεσαι στο Lego Indiana Jones ή στο κανονικό Indiana Jones; Το Lego, όπως είπε και ο Orokusaki, βγήκε τον Ιούνιο. Εμένα μου άρεσε αρκετά και γενικά είχε καλό reception από τον ειδικό Τύπο. Σκαρώνουν κι ένα Indiana Jones για τις next gen consoles (Xbox 360, PS3), αλλά είναι ακόμα στα θεμέλια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μας πάνε πάλι όπως με το Force Unleashed, ότι δηλαδή η Euphoria engine είναι πολύ βαριά για το PC (μη χ...), δεν θα το δούμε το next-gen εδώ μάλλον.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Πράγματι πολύ βαριά η euphoria engine,οι τετραπύρηνοι μας δεν την σηκώνουν!
jason_rethymno Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αναφέρεσαι στο Lego Indiana Jones ή στο κανονικό Indiana Jones; Το Lego, όπως είπε και ο Orokusaki, βγήκε τον Ιούνιο. Εμένα μου άρεσε αρκετά και γενικά είχε καλό reception από τον ειδικό Τύπο.Σκαρώνουν κι ένα Indiana Jones για τις next gen consoles (Xbox 360, PS3), αλλά είναι ακόμα στα θεμέλια. Στο κανονικό αναφέρομαι.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Για το κανονικό ξέρει κανείς ποτε θα βγεί σε pc?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Για το next-gen δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα. Αν θες άλλα Indiana Jones υπάρχει το Infernal Machine και το Emperor's Tomb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.