Προς το περιεχόμενο

προβλημα αποκλειστικα με nVidia?

soulnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον θα τα πω οσο πιο συντομα γινεται...

ειχα μια MSI NX6800GT. καποια στιγμη, παιζοντας ενα παιχνιδι, το pc εκανε restart απο μονο του και δεν ξανα boot-αρε ποτε. οταν καποια στιμη καταφερε να boot-αρει, αντικρυσα αυτο.

http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=13821&stc=1&d=1222639254

προσπαθησα να βαλω παλι των driver 17x.xx whql κλπ, αλλα τιποτα. εβαζε το μονιτορ σε power save mode. αφου βαρεθηκα να περιμενω, πηγα να κανω reset, και μου πεταξε μηνυμα για nv4.disp cannot κλπ...

την εβγαλα και εβαλα μια ATI 9250, εβαλα driver ολα τελεια! αλλα αυτη η καρτα ειναι μονο για youtube!

μου χαρησαν ακομα μια καρτα, μια nVidia 6600GT, με την οποια ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια αποτελεσματα με την NX6800GT..

τι διαβολο συμβαινει???? :eek:

AGP ειναι ο διαυλος, ASUS η μητρικη. 3 χρονια χρησιμοποιουσα την NX6800GT χωρις κανενα προβλημα...

post-47142-129062973834_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Ετσι γινεται σε 2 περιπτωσεις:

1) Ετοιμαζεται να αποδημήσει εις τον ουρανον η καρτουλα

2) Τροφοδοσία για τα μπάζα.

Τι τροφοδοτικο εχεις? Κατι μου λεει οτι ηταν οριακο και τωρα που 'γερασε' τα παιξε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον, τις καρτες τις εβαλε ενα φιλαρακι μου πανω στη μητρικη του και δουλεψαν τζαμι. το μονο που περιμενω ειναι να τις κανει καποιο test..

δεν μπορω να καταλαβω...

το τροφοδοτικο μου δεν μπορει να φταει γιατι η 6800 θελει molex ενω η 6600 οχι..

τι στο διαολο να κανω? το μονο που δεν θελω να κανω, ειναι να δωσω αλλα λεφτα στο pc..

Δημοσ.

το psu ειναι chieftec 450W... μεχρι και για SLI κανει, οπως λεει και πανω στο κουτι του..

επιπροσθετα, οταν καηκε το προηγουμενο (tagan 480), εβαλα αυτο και ολα δουλευαν κομπλε.. μετα αρχισαν τα παρατραγουδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...