phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει απολύτως αθόρυβο htpc... 40db τα βγάζει μόνο του από δίσκους, ανεμ.τροφοδοτικού και κανα δυό ανεμιστηράκια που έχει απο πίσω... Η κάρτα δεν επιδεινώνει αισθητά το αποτέλεσμα... Tα db δεν προστίθενται, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που μάλλον το εννοείς...
nikosmavros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, από τροφοδοτικό έχω το 450αρι το Corsair. Πιστεύω ότι είναι ποιοτικό, βγάζει 33Α στην 12V γραμμή (είναι κ εντελώς αθόρυβο ). Από ότι διάβασα στο παραπάνω review η 4670 είναι όντως αθόρυβη... ή μήπως δεν είναι τόσο όσο θέλω εγώ... Την έχει κάποιος να μας πει απο προσωπική χρήση; Με βάλατε σε σκέψεις τώρα...
Eloy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις 2 πηγές 40db η κάθε μία, το τελικό αποτέλεσμα είναι 43 db...
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 nikosmavros όπως λένε και τα παιδιά έναν ελάχιστο θόρυβο τον έχεις ούτος η άλλος στο pc από δίσκους , ανεμιστήρες κλπ, η κάρτα ουσιαστικά δεν θα σου προσθέσει τίποτα ανησυχητικό στον υπάρχον θόρυβο. το πολύ πολύ σε κανένα παιχνίδι που θα στροφαρει αρκετά να δεις μια μικροδιαφορά από τον ανεμιστήρα τις. τίποτα το ανησυχητικό. ψηφίζω να προχωρήσεις το τροφοδοτικο διχνει οκ...
Delirium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τελειως αθορυβη = fanless, δηλαδη δες κι αυτες 9500GT http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512679 http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=69962 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512685
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 H 9500GT εχει παραπλησιες επιδοσεις με την HD3650 και πολυ καλα εκανες και τις ανεφερες Delirium. Επειδη κι εγω εχω ενα προβλημα με το θορυβο και θελω το pc (αυτο που μενει παντα ανοιχτο) να βγαζει το Σ Κ Α Σ Μ Ο, δε θα προτεινα με τιποτα καποια με ενεργητικο συστημα ψυξης. Γιατι σε ενα αθορυβο pc ειτε το θελουμε ειτε οχι, θα ακουγεται. Κι επειδη ο φιλος topic starter το τονισε σε 3 σημεια πολυ εντονα, γιαυτο δε τη προτεινα (την HD4670). Οσο για αυτο που αναφερθηκε περι καταναλωσης 200W της καρτας, ειναι αν μη τι αλλο υπερβολικο, εδω η HD3870 peakάρει στα 120W... Ουτε 80W δε καιει η 3650 κατα το πληρες φορτο...
nikosmavros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο θόρυβος. Δεν είμαι κανένα freak που να αλλάζει τις ψύκτρες κ τα ανεμιστήρια αλλά αυτή τη στιγμή δεν ακούγεται τπτ από το pc μου πέρα από το σκληρό δίσκο... Γι'αυτό άλλωστε κ πήρα το Corsair το τροφοδοτικό που είναι από τα πιο αθόρυβα. Οπότε δεν θα ήθελα να αρχίσω να ακούω την κάρτΑ γραφικών. Με λίγα λόγια με μπερδέψατε... Αν έπαιρνα την 4670 η οποία είναι σαφώς ανώτερη κάρτα κ την δοκίμαζα θα μπορούσα να την επιστρέψω αν διαπίστωνα ότι κάνει πολύ θόρυβο για τα γούστα μου;
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έπαιρνα την 4670 η οποία είναι σαφώς ανώτερη κάρτα κ την δοκίμαζα θα μπορούσα να την επιστρέψω αν διαπίστωνα ότι κάνει πολύ θόρυβο για τα γούστα μου; Στο Πλαίσιο ναι. Και η δικαιολογία θα ήταν αυτή ακριβώς που αναφέρεις: ότι κάνει πολύ θόρυβο...
nikosmavros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά από λίγο ψάξιμο διάβασα ότι η έκδοση της Asus για την 4670 έχει ένα μεγάλο ανεμιστήρι που παράγει λιγότερο θόρυβο συν ότι και έχει θύρα hdmi... Αν κάποιος την έχει ας μας γράψει ο ίδιος τις εντυπώσεις του από άποψη θορύβου...
Eloy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ... Αν κάποιος την έχει ας μας γράψει ο ίδιος τις εντυπώσεις του από άποψη θορύβου... Δεν έχει κυκοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα - θα την φέρει το Πλαίσιο σε λίγες μέρες...
vasilis1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Aφου θα κινηθεις για htpc να κοιτάξεις αποκλειστικά σε ΑΤΙ αφου έχουν (πέρα από συγκριτικά περι καλύτερης ποιότητας εικόνας που όποιος θέλει τα συμβουλεύται) και κάρτα ηχου ενσωματωμένη (5.1 οι σειρες 2χ00 και 3xx0, 7.1 οι 4xx0).Πρόσεχε όμως να υπάρχει και ο αντάπτορας dvi-hdmi στην συσκευασία γιατι ΔΕΝ ισχύει αυτο που διάβασα στην πρωτη σελίδα περι ενος καλού καλωδίου dvi-hdmi για να έχεις καλή εικόνα αφου με αυτον τον τρόπου ΔΕΝ περνάει ήχος απο το hdmi. Σε θέμα κατανάλωσης προτίμησε την σειρά 4 αφου είναι οικονομικότατη με χρηση τομή την 4670 ΠΡΟΣΟΧΗ:δεν ειναι θέμα "ποια ειναι καλυτερη nvidia-ati "αλλά η εμπειρία που έχω και αυτά που εχω δει
akisk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοείται 4670. Εκτός και αν βρεις μτχ 8800gt fanless.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόσεχε όμως να υπάρχει και ο αντάπτορας dvi-hdmi στην συσκευασία γιατι ΔΕΝ ισχύει αυτο που διάβασα στην πρωτη σελίδα περι ενος καλού καλωδίου dvi-hdmi για να έχεις καλή εικόνα αφου με αυτον τον τρόπου ΔΕΝ περνάει ήχος απο το hdmi. Σαφως και δεν περναει, αλλα ειναι μεγάλο ζόρε να φερει ενα ακομα καλωδιο? Εγω ειπα μια εναλλακτικη, ΑΝ δεν εχει ανταπτορα DVI-HDMI μεσα στη συσκευασια.
vasilis1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά προσέχει να πάρει κάρτα με τον αντάπτορα και αγοράζει καλώδιο hdmi-hdmi οπότε λιγότερα καλωδια και τακτοποιημένα (συν ότι με την μια έχει ήχο στην tv)
nikosmavros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Η έκδοση της Asus έχει αντάπτορα για να συνδεθεί κατευθείαν καλώδιο HDMI πάνω της. Θα κυκλοφορήσει μέσα στην άλλη βδομαδα από το Πλαίσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.