S.M.Greek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 coolαρε λίγο φίλε!!! Αν σε πείραξε τόσο πολύ μπορούσες απλά να μη δώσεις σημασία. Το παιδί τώρα μαθαίνει υπολογιστές και το δουλέψαμε λίγο...τώρα αν αυτός πόσταρε δεν φτέμε εμείς... Αλλα και πάλι...χαλάρωσε...δεν σε έβρισε... Καλά κανένας admin/mod δεν το βλέπει αυτό το τόπικ να το τραβήξει ενα delete?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 account sharing sux...
catrina_p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 account sharing sux... or... covering the "I asked to see if you knew it already :" attempt thread
Vamire666 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Και τι ειναι το acount σου rapidshare για να κατεβαζεται και οι 2??? Την αλλη φορα δωστου το αμαξι σου η το pin απο την καρτα σου! ΕΛΕΟΣ!!!
Giorgos860 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ (ΤΟΝ ΓΙΟΡΓΑΚΙ)ο Σ.Μ.Γρεεκ τα εκανε ολα ΤΟΝ πρρρρρρρρρρρΟΣΤΙΧΟ χαχαχαχαχα τραβιξτετο ενα δελετε να τελιονουμε επιτελους!!
S.M.Greek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 όπως καταλάβατε ο giorgos860 είναι ο φίλος μου ο Γιωργάκης...Αυτός νομίζει οτι είναι παιχνίδι τα φόρουμ τώρα και άρχισε... Και για κάποιον ναι του δίνω και το αμάξι μου...όσο γι ακάρτα δεν έχω... Αν δεν σχολιάσουν μερικοί θα σκάσουν. Καλα ενας αδμιν δεν το βλέπει?ας κανει κάποιος report
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 [...]ας κανει κάποιος report Το ανθρωπάκι με τη μπλε στολή είναι. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ.
Giorgos860 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ο σμ.γρεεκ εχει δικιο..κακο ειναι να δινουμε accounts?αν βαριετε ο αλλος να κανει εγω του το δανιζω σιγα ελεος
madsc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το account του κάθε χρήστη είναι και παραμένει προσωπικό. Δεν δανείζεται, δεν χαρίζεται, δεν πωλείται. O κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τα γραφόμενα του εδώ. Προς το παρόν την γλιτώνεις μόνο με προειδοποίηση. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.