Προς το περιεχόμενο

η microsoft κλειδωνει mobo?

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εμαθα σημερα οτι ενως φιλου μου ι mobo κλειδωσε γιατι χρησημοποιουσε πειρατικα windows ειναι αληθεια?:-(:lol::shifty:

Μου φαίνεται αδύνατο αυτό που λες έως αστείο. Μάλλον κλείδωσε το λειτουργικό του και δε μπορεί πια να μπει στα Windows.

Δημοσ.

τοτε αυτος γιατι αγορασε καινουργια ...ειπε οτι μπορουσε να ξεκληδωσει με κατι βραχικικλωματα...ελεος...ειστε σιγουροι?

• Super Moderators
Δημοσ.

έτσι, διότι πάντα πρέπει να ανοίγουμε τσάμπα topic πριν διασταυρώσουμε/επιβεβαιώσουμε αυτό που ακούσαμε :P

GJ!

Δημοσ.

Γρήγορα ο admin να σβήσει το θέμα μήν το δεί ο μπιλάρας :shock::shock::shock: και έχουμε προβλήματα στα window$ 7.

Έγώ πάντως την λύση την βρήκα... θα πάρω μητρική με αφαιρούμενο bios και θα πάρω και ένα bios για καβάτζα, όταν με κλειδώνει απ'έξω θα αρχίζει διαδικασία φλασαρίσματος και format.:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Γρήγορα ο admin να σβήσει το θέμα μήν το δεί ο μπιλάρας :shock::shock::shock: και έχουμε προβλήματα στα window$ 7.

Έγώ πάντως την λύση την βρήκα... θα πάρω μητρική με αφαιρούμενο bios και θα πάρω και ένα bios για καβάτζα, όταν με κλειδώνει απ'έξω θα αρχίζει διαδικασία φλασαρίσματος και format.:-D:-D:-D:-D:-D

Χαχαχ! Κράτα μου και εμένα μία ΜΒ

Δημοσ.
εμαθα σημερα οτι ενως φιλου μου ι mobo κλειδωσε γιατι χρησημοποιουσε πειρατικα windows ειναι αληθεια?:-(:lol::shifty:

Ολοι μας υπηρξαμε ασχετοι και μερικοι παραμενουμε αλλα τατοιο κουφο δεν ειπα ποτε.

Δημοσ.

Ε όχι ρε!!!!

Παιδιά είμαι ο κανονικός s.m.greek.

Έχω δώσει το account μου σε εναν φίλο μου...

Τον δούλευα με εναν αλον φίλο μου...του λέγαμε οτι αν βαλει window vista pirate edition θα κλειδώσει η mobo και οτι εμενα μου κλείδωσε μια φορά και αγόρασα new...

χαχαχα δεν περιμένα να ποστάρει μόλις μου το είπε έπαθα χαχαχαχαχα πολύ φαση τα έχω παίξει....

Κάποιος admin ας το σβήσει το θέμα...

οχι τίποτα αλλα γίνομαι και ρεζίλι με αυτά που έγραψε...:lol:

ΑΑΑΑ ρε Γιωργάκη....

και εσύ ρε Μάριε (overclockerd ==> insomia account του μάριου)μπράβο!!Του λες ποσταρε στο insomia για να σπάσουμε κι άλλη πλάκα...χαχαχα

τεσπα:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...