ellilili Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Η ύπαρξη των μαύρων τρυπών υποδεικνύει ότι τελικά ο Θεός παίζει ζάρια και μάλιστα πολλές φορές τα ρίχνει εκεί που δεν φαίνονται. steven hawking
Artline111 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 E, λοιπόν εχω και εγώ κάποιες αγαπημένες φράσεις.... Με τα λεφτά δεν αποκτάς φίλους, αποκτάς όμως καλύτερης κλάσης εχθρούς. Spike Mulligan Πολιτική είναι η τέχνη του να μοιράζεις μία πίτα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύει ο καθένας οτι έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι. Ludwic Erhard Πιστεύω οτι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό. Woody Allen Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν. Alexander Woollcott Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί. Mark Twain
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο που ειπε ο προλαλησας περι παχυντικων και παρανομων οπως επισης και "ο πλουτος δεν φερνει την ευτυχια κανει ομως μια παρα πολυ καλη απομιμιση της" μαφαλντα (η πως στο καλο την λενε)
AFANIS_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ...αν είναι να 'ρθει, θε να 'ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει.... (Κώστας Ουράνης)
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster...when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." -Friedrich Nietzsche
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 "But only in their dreams can men be truly free. 'Twas always thus, and always thus will be." John Keating
soturin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστεύω οτι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό. Woody Allen Νομίζω είναι κι ένα άλλο δικό του: Το σεξ ανάμεσα σε μια γυναίκα κι έναν άνδρα είναι κάτι εκπληκτικό. Ειδικά αν είσαι ανάμεσα στην κατάλληλη γυναίκα και τον κατάλληλο άντρα "What I am now is right, he told himself. I will never see things as clearly again, I will never understand everything as fully as I do at this minute. The world would never change if people got sucked into it" Stephen Fry - "The Liar"
ιονας Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου δεν μου λες αληθεια,πες μου τουλαχιστον ενα ψεμα σωστο. tsopanarave.
tsakonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Για να μαμησεις μια γυναικα, πρεπει πρωτα να της μαμησεις το μυαλο. Σταματης Γονιδης. :lol:
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ δεν αλλαζουν αλλαξε εσυ!!! επισης οτι γραφω στην υπογραφη μου..
alexiou92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 «Το δικαίωμά σου να εκφραστείς ελεύθερα δεν συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά» Χ.Χάμφρεϊ, Αμερικανός πολιτικός ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ δεν αλλαζουν αλλαξε εσυ!!! Ποιανού σοφού είναι αυτό?
Mesqal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τα μεγάλα μυαλά μιλούν για ιδέες, τα μέτρια μυαλά μιλούν για γεγονότα, τα μικρά μυαλά μιλούν για ανθρώπους. Ανώνυμος
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 «Το δικαίωμά σου να εκφραστείς ελεύθερα δεν συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά» Χ.Χάμφρεϊ, Αμερικανός πολιτικός Ποιανού σοφού είναι αυτό? για σοφο δεν ξερω, για το ΚΚΕ ξερω ομως...
AFANIS_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 κάπως μεγάλο.....αλλά..... Έλληνας θα πει το πρωί να γελάς σαν παιδί. Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα. Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα. Και όχι το πρωί να κάνεις μετάνοιες στα τούβλα. Το μεσημέρι να γίνεσαι φοροφυγάς στο κράτος και επίτροπος στην ενορία σου. Και το βράδυ να κρύβεσαι στην κόχη του φόβου σου, και να ολολύζεις σαν βερέμης. Έλληνας θα πει όσο ζεις, να δοξάζεις με τους γείτονες τον ήλιο και τον άνθρωπο. Και να παλεύεις με τους συντρόφους τη γη κα τη θάλασσα. Και σαν πεθαίνεις, να μαζεύονται οι φίλοι γύρω από τη μνήμη σου, να πίνουνε παλιό κρασί και να σε τραγουδάνε… Δ. Λιαντίνης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.