Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω video κλήση στο Messenger Live

giannisch1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέος χρήστης του insomnia και σας γράφω μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος (α) σε ένα πρόβλημα που έχω με τον messenger συγκεκριμένα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει βίντεο κλήση.

έχω ψάξει στο δίκτυο και η αναφορά προβλημάτων λέει για πόρτες κλπ... το θέμα είναι ότι έχω απενεργοποιήσει όλα τα firwalls (windows, antivirus router) και το πρόβλημα παραμένει. έχω ευρυζωνική σύνδεση γνωρίζει όμως κάποιο να μου πει ποια ταχύτητα πρέπει να πιάνει για να μπορώ να κάνω βίντει κλήση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν εξαρτάται μόνο απ την δικιά σου ταχύτητα...αλλά και απ του άλλου.Στο δικό σου pc η ταχύτητα UPLOAD πρέπει να ναι τουλάχιστον 10 kB/sec για να το "δίνεις" στον συνομιλητή σου.

Δώσε κ άλλες πληροφορίες.Ξεκινάει και μένει στο connecting...?

Δουλεύει η κάμερα σου κανονικά?

Δημοσ.

Και 1kbps να έχεις δεν θα σου απαγορέψει να κάνεις βίντεο κλήση. Κάτι άλλο παίζει.

Αν πας στο μενού Εργαλεία->Ρύθμιση ήχου, βίντεο, στο 3ο βήμα έχεις επιλέξει την κάμερά σου;

Και κάτι ακόμα. Ένας φίλος δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει την κάμερα από το skype και ο ένοχος ήταν το msn. Άνοιγε αυτόματα και δέσμευε την κάμερα. Αυτό που θέλω να πω είναι, μήπως τρέχει και κάποια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα; Αν ναι κλείστα όλα και ξαναδοκίμασε

Δημοσ.
Δεν εξαρτάται μόνο απ την δικιά σου ταχύτητα...αλλά και απ του άλλου.Στο δικό σου pc η ταχύτητα UPLOAD πρέπει να ναι τουλάχιστον 10 kB/sec για να το "δίνεις" στον συνομιλητή σου.

Δώσε κ άλλες πληροφορίες.Ξεκινάει και μένει στο connecting...?

Δουλεύει η κάμερα σου κανονικά?

Με την ταχύτητα των 10kbps δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε σε εμένα ούτε και στον συνομιλητή...

Μπαίνω στο messenger κάνω τις ρυθμίσεις για ήχο και εικόνα μου παρουσιάζει εικόνα απο την κάμερα αλλά μολις πάω να κάνω την κλήση κολλάει όπως λες στο connecting και μετά κολάει ο messenger γενικώς (με πετάει έξω)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε ολους!!

Αντιμετοπιζω ενα προβλημα στο msn,κανω κληση ομιλιας και μετα λιγη ωρα(5,7 λεπτα καπου εκει) κοβεται..Μηπως ξερει κανει τιποτα?Ευχαριστω εκ τον προτερων!

---------- Προσθήκη στις 15:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:41 ----------

Αν ξερει καποιος,να μου στειλει p.m! ευχαριστω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...