Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η το custom φουτουριστικό-μπλέ like OS που έχουν όλα τα PC στις ταινίες

το αγαπημενο μου ειναι που ολοι οι γκουρου χακερ εχουν ενα σουπερ λειτουργικο συστημα με δεκαδες 3δ παραθυρα τα οποια ελεγχουν με τα χερια τους και τα οποια δειχνουν σε real time, γλωσσα μηχανης, επειδη οι χακερς μπορουν και διαβαζουν γλωσσα μηχανης, αλλιως τι γκουρου θα ηταν.

χαρακτηριστκο παραδειγμα το swordfish, οπου τετοιο διαστημικο λειτουργικο συστημα δεν ειχε ουτε το Star Trek.

αυτη η ταινια εχει και ενα αλλο θεικο tech κλισε, οταν ο Jackman χακαρει το πενταγωνο με το να παταει γρηγορα διαφορα κουμπια στο πληκτρολογιο. επειδη το χακιγνκ ετσι γινεται, με fast typing.

Βασικα καθεται ο αλλος σε pc στο σπιτι και τι θα κανει? Θα αρχισει να μαγευει με το πληκτρολογιο!

Δεν τρεχεις τερματικο σε Unix lab ρε φιλε, ενα pc στο σπιτι τρεχεις με Windows και εισαι μπατσος. Πως διαολο δεν χρησιμοποιεις το ποντικι?

ω ναι. σε κατι σκηνες που ο πρωταγνιστης βιαζεται να κλεισει καποια παραθυρα η να σβησει καποια αρχεια και για να το κανει, αρχιζει και παταει διαφορα κουμπια συνεχεια με φρενηρη ρυθμο. τι αγωνια, θα προλαβει;

ο σκηνοθετης ξερει οτι τα mouse υπαρχουν απο το 60?

Δημοσ.

Επειδη μόλις έβλεπα τον ποσειδωνα

- σε ταινίες επιβιωσης με πατέρα-κόρη-γκομενο κόρης, σε κάποια φάση ένας απο τους δυο άντρες θα κληθεί να θυσιάστει και η κόρη θα κλαίει και θα παρακαλεί και τους δυο να μην το κάνουν, no daddy no baby κι έτσι. Κουκλιτσα μου, δεν φτάνει που με την κλάψα χάνουν χρόνο, κάποιος πρέπει να το κάνει, αν δεν θες να το κανει ενας απο τους δυο η τραβά κάντο μονη σου η καθίστε να πεθανετε

- το πιτσιρικι πάνω που πανε να σωθούν, θα αρχίσει να γυρνάει αποδώ και αποκει, θα μπλέξει και θα αναγκαστεί ο ήρωας να γυρίσει να το σώσει. Πολύ ρεαλιστικό, εγω μικρός και απλα αστραπές να έριχνε δεν ξεμυτιζα, το άλλο γίνεται χαμός και κόβει βόλτες μονο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...