Προς το περιεχόμενο

δεν μπαίνω σε κάποιες σελίδες απο το pc

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα pc και ένα λαπτοπ με σύνδεση tellas και ρούτερ linksys wag200.

απο το pc δεν μπαίνω σε κάποιες σελίδες με ethernet ενω μπαίνω με το λαπτοπ πάλι

με ethernet.

παρατήρησα ότι στις σελίδες που δεν ανοίγουν τρέχει στο broswer κάτι που γράφει "go.google.com"

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά λες ότι έχεις ενα rouret στο οποιό έχεις συνδέσει ένα desktop και ένα Laptop και τα δύο με ethernet....Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μπεις σε μερικές σελίδες από το desktop????

Δημοσ.
έχω ενα pc και ένα λαπτοπ με σύνδεση tellas και ρούτερ linksys wag200.

απο το pc δεν μπαίνω σε κάποιες σελίδες με ethernet ενω μπαίνω με το λαπτοπ πάλι

με ethernet.

παρατήρησα ότι στις σελίδες που δεν ανοίγουν τρέχει στο broswer κάτι που γράφει "go.google.com"

Έχεις τους DNS servers της τελλάς;

Έχεις αλλάξει DNS server στην κάρτα δικτύου του laptop;

Άν δεν έχεις κάνει τίποτε από τα παραπάνω δοκίμασε σε πρώτη φάση να αλλάξεις τους DNS server στον router σου βάζοντας τους Open DNS server οι οποίοι είναι

208.67.222.222

208.67.220.220

Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις πές το και θα βοηθήσουμε.

Μετά δες εάν συνεχίζει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Και άλλοι έχουν αναφέρει το ίδιο θέμα.

Η μόλυνση γίνεται μετά από αναζήτηση στο google και αν κάνεις κλικ σε ενα λινκ που σε στέλνει στο go.goole και ένα κατεβατό από πίσω.

Η λύση; Scan και ξανά full scan με antispyware προγράμματα όπως superantispyware, spybot κτλ.

Νομίζω είναι ένα αρχείο svchost.exe το οποίο είναι χωμένο στον φάκελο windows\system32\drivers\ (δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί κάτι τέτοιο).

Δημοσ.
Και άλλοι έχουν αναφέρει το ίδιο θέμα.

Η μόλυνση γίνεται μετά από αναζήτηση στο google και αν κάνεις κλικ σε ενα λινκ που σε στέλνει στο go.goole και ένα κατεβατό από πίσω.

Η λύση; Scan και ξανά full scan με antispyware προγράμματα όπως superantispyware, spybot κτλ.

Νομίζω είναι ένα αρχείο svchost.exe το οποίο είναι χωμένο στον φάκελο windows\system32\drivers\ (δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί κάτι τέτοιο).

ευχαριστώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...