axaxouxas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Λογω του οτι ειμαι λαχειοπωλης εδω και 20 ετη .... και εχοντας ηδη μεγαλη πελατεια (περιπου 850 ατομα σταθερους πελατες) σε καταστηματα-τραπεζες-επιχειρησεις-και ποστο στην Ομονοια .... Σκεφτηκα λοιπον να επεκτεινω την δουλεια μου χρησιμοποιωντας το ιντερνετ...... Λοιπον τα ερωτηματα ειναι ... Κατα ποσον ειναι εφικτο να αγορασει καποιος λαχεια μεσω ιντερνετ ? Με ποιον τροπο θα ηταν καλυμενος και κατοχυρωμενος ενας παιχτης λαχειων απο το ιντερνετ ? Θα ενδιαφερε κανεναν η αγορα πακετων λαχειων με συμμετοχη (μεριδιο %) Ενας τροπος θα ειναι ... Με παραγγελια (μεσω e-mail) και κατοπιν συναντηση ? Πειτε την γνωμη σας ελευθερα με ενδιαφερει ....... Εχω ανοιξει και τοπικ για τα λαχεια ξεχωριστο οποτε μην αλλαξει το θεμα με αναφορες σε ποσοστα επιτυχιας .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τι σημαινει συμμετοχη(μεριδιο)? να τα παιρνει χωρις καπελο?
axaxouxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τι σημαινει συμμετοχη(μεριδιο)?να τα παιρνει χωρις καπελο? Συμμετοχη & μεριδιο κατα ποσοστο % σημαινει οτι ... υπαρχει ενα πακετο λαχειων αξιας 1000 ευρω και λογω του οτι δεν μπορει να το αγορασει ολο αγοραζει ενα μερος του δηλ. 10-20-30% αλλιως λεγεται και ομαδικο και το αγοραζουν απο 3-10 ατομα με χαρτι - αποδειξη με τα νουμερα και την σειρα καθω και ημερομηνια..... Το καπελο που λες τι σημαινει ? τι εννοεις δηλαδη ?
kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 οι λαχειοπωληδες δεν αγοραζουν τα λαχεια με καποια εκπτωση-διαφορετικη τιμη ? κ αλλη μια ερωτηση τα λαχεια που σου μενουν δεν τα γυρνας πριν την κληρωση? αν οχι τοσες φορες που σου μειναν,δεν κερδισες ποτε?
adamakos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 οι λαχειοπωληδες δεν αγοραζουν τα λαχεια με καποια εκπτωση-διαφορετικη τιμη ?κ αλλη μια ερωτηση τα λαχεια που σου μενουν δεν τα γυρνας πριν την κληρωση? αν οχι τοσες φορες που σου μειναν,δεν κερδισες ποτε? υπαρχει ηδη θεμα για αυτα που ρωτας κανε μια αναζητηση τωρα σε αυτο που ρωτησε ο δημουργος του θεματος ειναι λιγο δυσκολο να δουλεψει η πωληση λαχειων μεσω ιντερνετ γιατι πως και ποτε θα γινει η αποστολη των λαχειων αν η αγορα γινει λιγο πριν την κληρωση η πληρωμη πως θα γινει? θα απευθυνεται μονο σε αθηναιους ή σε ολη την ελλαδα? θα πρεπει να ενημερωνεις συνεχως το σαιτ αναλογα με το ποια νουμερα εχουν πουληθει και ποια ειναι διαθεσιμα κτλ εχει τεχνικες δυσκολιες το θεμα αν το ψαξεις ομως πιστευω θα βρεις ακρη και θα κανεις δουλεια
axaxouxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 τωρα σε αυτο που ρωτησε ο δημιουργος του θεματοςειναι λιγο δυσκολο να δουλεψει η πωληση λαχειων μεσω ιντερνετ γιατι πως και ποτε θα γινει η αποστολη των λαχειων αν η αγορα γινει λιγο πριν την κληρωση η πληρωμη πως θα γινει? θα απευθυνεται μονο σε αθηναιους ή σε ολη την ελλαδα? θα πρεπει να ενημερωνεις συνεχως το σαιτ αναλογα με το ποια νουμερα εχουν πουληθει και ποια ειναι διαθεσιμα κτλ εχει τεχνικες δυσκολιες το θεμα αν το ψαξεις ομως πιστευω θα βρεις ακρη και θα κανεις δουλεια Μονο ΑΤΤΙΚΗ αρχικα και αναλογα πως θα παει επεκτεινομαι και πανελλαδικα ..... Αρχικα σκεφτομαι για για παραγγελιες λαχειων και ΟΜΑΔΙΚΑ η και ΜΟΝΙΜΑ νουμερα η επικυρωση των πελατων .... Μεσω e-mail με φωτο του λαχειου που θα αγοραζουν και πληρωμη μεσω προπληρωμενης καρτας η μεσω τραπεζικου λογαριασμου η μεσω αντικαταβολης σε ταχυδρομειο ? ( αλλα φανταζομαι οτι εχουν καποιο κοστος αυτα ) Οσο για το ερωτημα του ποτε θα γινεται η αποστολη των λαχειων αν αγοραστουν σε μικρο διαστημα απο την ωρα της κληρωσης Φανταζομαι ενα συστημα πωλησεων οπου οι παραγγελιες θα γινονται μεχρι την Κυριακη αντε και την Δευτερα εφοσον οι πελατες γινουν σταθεροι και σιγουροι Ενω σκεφτομαι και καποια εξτρα δωρακια στους σταθερους πελατες .... Π.Χ. 2 ΚΡΑΤΙΚΑ δωρο (αυτο μπορει να γινει και αναλογα το τζιρο που θα μου κανει ο καθε παιχτης) Εξαλλου καθε χρονο εκει στην Ομονοια σε οσους μου παρουν απο 4-5 κρατικα και πανω κανω ενα παιχνιδακι δωρακι (για το παιδι η το εγγονι τους ) για τις γιορτες (τα αγοραζω απο τους κινεζους με 40-70 λεπτα αντε το πολυ 1 ευρω που αυτα αναλογα την αξια τα δινω σε αυτους που μου παιρνουν απο 8 και πανω κρατικα) Περυσι εκτος απο παιχνιδακια εδινα και κολωνιες ....... και τα τελευταια δυο χρονια που το εκανα ειχα ανοδικες πωλησεις κατα 20-30%
adamakos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θα υπαρχει αμφιβολια αν καποιος δεν εχει τα λαχεια τη στιγμη της κληρωσης? ειναι λιγο μπλεξιμο η δουλεια παντως καλη φαση τα δωρακια που εδινες βαζεις ιδεες
platongr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πιστεύω πως δεν θα δουλέψει πάρα πολύ. Το κόστος των μεταφορικών, είναι το κέρδος σου σε περίπτωση courier. Σε περίπτωση ταχυδρομείου είναι λίγο πρόβλημα γιατί δεν ξέρεις αν θα πάει να το πάρει αυτός ή αν θα σου γυρίσει η αντικαταβολή, αν θα χαθεί, αν αργήσει... Εξάλλου είναι κάτι που όποιος θέλει, το βρίσκει γύρω από το σπίτι του. Το να στείλεις μία φωτογραφία ή τον αριθμό με email, δεν κατοχυρώνει ούτε εσένα, ούτε τον πελάτη. Θα δούλευε όμως στην περίπτωση που μπορούσες να προμηθευτείς και να στείλεις συγκεκριμένους αριθμούς. π.χ. εγώ βλέπω στον ύπνο μου έναν αριθμό και τον θέλω.
axaxouxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θα υπαρχει αμφιβολια αν καποιος δεν εχει τα λαχεια τη στιγμη της κληρωσης?παντως καλη φαση τα δωρακια που εδινες βαζεις ιδεες Αυτο ακριβως προσπαθω να λυσω .... Πως να κατοχυρωσω τον πελατη που στηριζομαι σε αυτον.... Δεν ειμαι κανενα λαμογιο αν και στην δουλεια μας υπαρχουν πολλα λαμογια... -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 07 : 41 : 27----- Το να στείλεις μία φωτογραφία ή τον αριθμό με email, δεν κατοχυρώνει ούτε εσένα, ούτε τον πελάτη. Θα δούλευε όμως στην περίπτωση που μπορούσες να προμηθευτείς και να στείλεις συγκεκριμένους αριθμούς. π.χ. εγώ βλέπω στον ύπνο μου έναν αριθμό και τον θέλω. Εγω θελω να δουλεψω με ''μονιμα'' νουμερα με πιθανοτητα 1 % να μην το εχω καποια φορα Γιατι κακα τα ψεμματα τιποτα δεν ειναι ''μονιμο'' οτι κι αν λεει ο καθε πρακτωρας-λαχειοπωλης ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ Η ΛΑ'Ι'ΚΟ Και με παραγγελιες αριθμων αλλα στο περιπου γιατι ακριβως ειναι απιθανο να βρεθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.