lak10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε games σαν το still life. ευχαριστω
Arioch79 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μιλάς για adventures γενικά ή θες adventures με παραπλήσιο σενάριο/ατμόσφαιρα/interface; Στη δεύτερη περίπτωση θα σου πρότεινα τα: - Agatha Christie - Murder on the Orient Express - Art of Murder: FBI Confidential - Όλα τα Broken Sword (ειδικά το τέταρτο, τα προηγούμενα είναι κάπως παλιά, αλλά εξακολουθούν να είναι καταπληκτικά adventures). - Overclocked - A History of Violence - Secret Files - Tunguska - Sinking Island Επίσης, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά το still life είναι sequel του Post Mortem, το οποίο όμως έχει διαφορετικό Interface (προοπτική πρώτου προσώπου). Έχει καλή ατμόσφαιρα και έχει πάρει καλές κριτικές, αλλά εμένα τουλάχιστον οι γρίφοι του με κούρασαν και με εκνεύρισαν αφάνταστα οπότε το παράτησα, ενώ το still life το τερμάτισα χωρίς καμία βοήθεια. Περιμένουμε και το Still Life 2 γύρω στα Χριστούγεννα.
vasillis17 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ενα απο τα καλυτερα ειναι το fahrenheit.ισως απο τα καλυτερα!!
Arioch79 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Να σου πω, σκέφτηκα πολύ να το προσθέσω στη λίστα, σαν ατμόσφαιρα πλησιάζει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο της λίστας το still life, αλλά το gameplay είναι τελείως διαφορετικό, χώρια που δεν έχει ουσιαστικά γρίφους.
Grinder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ψάχνοντας παιχνίδια σα το Siberia βρήκα το still life. Οπότε φαντάζομαι τα Siberia I και ΙΙ είναι αυτό που ψάχνεις. Είναι της ίδιας εταιρίας και έχουν ίδιο χειρισμό και φιλοσοφία. Γενικά θα δείς κι εσύ ότι μοιάζουν πολύ. Ακόμα και τα menu. Αν δε τα έχεις παίξει σου εγγυώμαι ότι θα κολλήσεις άσχημα. Δε το ξέθαψα πολύ… λίγο… όσο πατάει η γάτα…. Ούτε μήνας δε πέρασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.