Προς το περιεχόμενο

Ζητείται καλό Stategy?

griffith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχετε να πρoτείνετε κάποιο καλό strategy ή γενικά παιχνίδι με κύρια βάση την στρατηγική?

Κατά προτίμηση όχι turn based

(Και μην ακούσω τπτ για τάβλι ή σκάκι)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Να μην είναι turn based, αλλά να έχει βάση τη στρατηγική; Κάπως περίεργο το ζητούμενο μια που τα περισσότερα real time, ε, το έχουν το στοιχείο action.

Αν θέλεις πάντως έναν καλό συνδυασμό των δύο, μπορείς να δεις το Rome: Total War (ή ίσως το καινούργιο Medieval 2: Total War, αλλά αυτό δεν το έχω παίξει, οπότε δεν ξέρω).

Είναι turn based, αλλά οι μάχες είναι real time και θέλουν πολύ στρατηγική.

Δημοσ.

Όντως το Rome Total War είναι πολύ καλό και τα συνδυάζει και τα δυο ικανοποιητικά. Το αγαπημένο μου βέβαια παιχνίδι (αν και δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρεί στρατηγικής), είναι το Commandos 2. Δεν είναι σαν αυτό που έχεις στο μυαλό σου όταν λες strategy (στρατοί, προμήθειες κτλ) αλλά αξίζει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά αλλά τα χω παίξει και τα δύο...

Και όντως προτιμώ real time και ας έχει πάει προς την action μεριά.

καμιά άλλη πρόταση?

Δημοσ.

Ε, πρέπει να μας κάνεις και μια ενημέρωση τι έχεις παίξει. Αλλιώς, παίξε Starcraft θα σου προτείνω (δεν ξέρω αν το έχεις παίξει).

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά αλλά τα χω παίξει και τα δύο...

Και όντως προτιμώ real time και ας έχει πάει προς την action μεριά.

καμιά άλλη πρόταση?

Κάνε λίγη υπομονή, όπου να' ναι βγαίνει το Red Alert 3 και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ενθαρρυντικά.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό και αξίζει πραγματικά είναι το World in Conflict.

Δημοσ.

To PC master αυτόν τον μήνα δίνει το codename:Panzers. Καταπληκτικό παιχνίδι με θέμα τον Β' ΠΠ.

Δεν χτίζεις κτίρια, ούτε φτιάχνεις μονάδες. Έχεις πόντους, με τους οποίους στην αρχή της αποστολής αγοράζεις τις μονάδες που πιστεύεις ότι θα σου χρειαστούν. Με αυτές τις μονάδες παίζεις και πρέπει να βγάλεις την αποστολή. Σε κάθε αποστολή ουσιαστικά πρέπει να συνδυάσεις σωστά τις μονάδες σου, ώστε να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση. Ούτε να βιάζεσαι (πολύ) χρειάζεται, ούτε να κάνεις γιουρούσια βοηθάει. Το παιχνίδι θέλει σωστή τακτική.

Απόρώ πώς μου είχε ξεφύγει όταν είχε πρωτοβγεί.

Δημοσ.

Τόση ποικιλία υπάρχει ρε σεις..

• World in Conflict

• Act of War

• Command & Conquer 3

• Warhammer 40.000 Dawn of War

• Supreme Commander

• Sins of a Solar Empire

• Company of Heroes (όπως προείπε ο eksarxeia)

• Commandos 2 (απ'τα αγαπημένα μου)

• Age of Empires 2/3

• Rise of Nations

Δημοσ.

Να μην ξεχάσουμε και τα Heroes of Might & Magic III και IV. Ναι μεν πρόκειται για turn-based αλλά επιτρέψτε μου να τους κάνω τη μνεία που τους αξίζει!

Δημοσ.
Τόση ποικιλία υπάρχει ρε σεις..

• World in Conflict

...

• Command & Conquer 3

• Warhammer 40.000 Dawn of War

...

...

• Company of Heroes (όπως προείπε ο eksarxeia)

...

...

• Rise of Nations

Συμφωνώ με αυτά ειδικά με το World in Conflict!

Και το Commandos 3: Destination Berlin είναι καλό!

Δημοσ.

πω πω παιδιά αν τα παίξω όλα αυτά θα σηκωθώ από την καρέκλα σε κανα χρόνο.

Ευχαριστώ πολύ ήσασταν καταποπιστικοί

Θα δοκιμάσω διάφορα (ιδιαίτερα act of war και company of heroes για τα οποία έχω ακούσει καλά πράγματα) καθώς και το anno 1701 το οποίο φαίνεται καλό

καλό παιχνίδι σε όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...