lazaros7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα εχει κανεις προβλημα με forthnet σημερα? ειμαι στην ηλιουπολη και εχω το modem cl-110. ενω ολα δουλευαν κανονικα, ξαφνικα αρχισε να μου σπαει τα νευρα. συνεχως κοβεται η συνδεση και επανερχεται παλι αλλα για πολυ λιγο. μενει 1 λεπτο περιπου και ξανακοβεται. σβηνουν δηλαδη τα λαμπακια dsl και ppp, μετα απο λιγο αναβουν παλι και μετα απο ενα λεπτο παλι τα ιδια.
censOred Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 και εγώ έχω ενα μικρο προβληματάκι με forthnet τις τελευταιες μέρες αλλά όχι με αποσυνδέσεις.απλα αργεί αισθητά μερικές φορές να ανοίξει κάποιο tab η κάποιο video στο youtube να φοτώσει πλήρως.ελπίζω να είναι προσωρινό.αλλα εγώ μένω σαλονικα αρα καμια σχέση με το δικό σου problem.
cger Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Η Forthnet έχει γενικότερα προβλήματα σε όλη την Αττική εδώ και 10 μέρες. Πάντως τους δήλωσα βλάβη και την επόμενη μέρα με πήραν τηλ και ήταν όλα οκ μετά από ένα reset του router που μου είπαν να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.