ninna Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος από ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης, το εξής Για διάφορους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ έχω αγοράσει ένα ηχητικό καταγραφής. Αυτό το ηχητικό όταν το τοποθετώ σε κλειστό χώρο, ακόμα και με κλειστά παράθυρα, πόρτες κλπ, καταγράφει διάφορα πράγματα που λέγονται από ανθρώπους με τους οποίους έχω πρόβλημα. Οπου και να βρεθώ γίνεται αυτό. Να τονίσω ότι δεν ακούω από μόνη μου τίποτα δηλαδή με τα αυτιά μου. Αυτά καταγράφονται στο ηχητικό και δεν ξέρω πως. Είναι πολύ περίεργο αυτό που γίνεται. Το έχουν ακούσει και άλλα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα και δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Σκέφτομαι μήπως έχω κάποιο πομπό ή κοριό επάνω μου. Θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Εσείς πως το καταλαβαίνετε? ευχαριστώ.
parisb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος από ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης, το εξής Για διάφορους λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ έχω αγοράσει ένα ηχητικό καταγραφής. Αυτό το ηχητικό όταν το τοποθετώ σε κλειστό χώρο, ακόμα και με κλειστά παράθυρα, πόρτες κλπ, καταγράφει διάφορα πράγματα που λέγονται από ανθρώπους με τους οποίους έχω πρόβλημα. Οπου και να βρεθώ γίνεται αυτό. Να τονίσω ότι δεν ακούω από μόνη μου τίποτα δηλαδή με τα αυτιά μου. Αυτά καταγράφονται στο ηχητικό και δεν ξέρω πως. Είναι πολύ περίεργο αυτό που γίνεται. Το έχουν ακούσει και άλλα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα και δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Σκέφτομαι μήπως έχω κάποιο πομπό ή κοριό επάνω μου. Θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Εσείς πως το καταλαβαίνετε? ευχαριστώ. Δεν βγαζει νοημα πιστευω..
Gary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μην το ψάχνεις .. ο Μάκης κρύβεται από πίσω
Lomar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ακόμα ενα παληκάρι που μη έχοντας τι άλλο να κάνει, έκανε 2ο account και με φιλότιμες προσπάθειες παλεύει να κάνει κανένα legendary (fail) topic για να έχει να γουστάρει στα κουφά του insomnia...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το ηχητικό όταν το τοποθετώ σε κλειστό χώρο, ακόμα και με κλειστά παράθυρα, πόρτες κλπ, καταγράφει διάφορα πράγματα που λέγονται από ανθρώπους με τους οποίους έχω πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει μέχρι να καταλάβεις ότι είναι κακό να παρακολουθείς ανθρώπους, με τους οποίους έχεις ή δεν έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.