firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μμμμ... Amiga μου έταξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τυχερέ firewalker ! είχα ένα spectrum zx με microdrive όταν βγήκαν οι amiga, τις κοιτούσα, και τρέχαν τα σάλια μου ! πολλά λεφτά αλλά και "όλα τα λεφτά" τελικά πήρα "μαϊμού" pc ! οι "παππούδες" και οι "θείοι" εκδηλώνονται ! :mrgreen: άσχετο: πλάκα πλάκα ο άβακας είναι πολύ σοβαρό εργαλείο όπως και ο λογαριθμικός κανόνας και χωρίς ρεύμα ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μιας και είμαι περιεργό γιατί δουλεύει μλόνο αν υπάρχει κένο μετά το sda?Δηλαδή sudo mount /dev/sda4(εννοώ εδώ το κενό) /mnt/ntdisk -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 04 : 41 : 20----- Οκ κατάλαβα.Μάλλον επειδή το πρώτο δηλώνει το δίσκο και το δεύτερο το Location που θα γίνει mount ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς. (10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μια άλλη ερώτηση(είμαι πολύ σπαστικός τελικά ε? ) Πως γίνεται να γίνεται μόνιμα mount? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 στο έχει πει ο firewalker σε αυτό εδώ το μήνυμα. Προσθέτεις καταχώρηση στο /etc/fstab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Οκ σας ευχαριστώ και πάλι όλους αν χρειαστώ κάτι άλλο θα σας πώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.