gtroza Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τυχερέ firewalker ! είχα ένα spectrum zx με microdrive όταν βγήκαν οι amiga, τις κοιτούσα, και τρέχαν τα σάλια μου ! πολλά λεφτά αλλά και "όλα τα λεφτά" τελικά πήρα "μαϊμού" pc ! οι "παππούδες" και οι "θείοι" εκδηλώνονται ! :mrgreen: άσχετο: πλάκα πλάκα ο άβακας είναι πολύ σοβαρό εργαλείο όπως και ο λογαριθμικός κανόνας και χωρίς ρεύμα ! .
xania4ever Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μιας και είμαι περιεργό γιατί δουλεύει μλόνο αν υπάρχει κένο μετά το sda?Δηλαδή sudo mount /dev/sda4(εννοώ εδώ το κενό) /mnt/ntdisk -----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 04 : 41 : 20----- Οκ κατάλαβα.Μάλλον επειδή το πρώτο δηλώνει το δίσκο και το δεύτερο το Location που θα γίνει mount ε?
xania4ever Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μια άλλη ερώτηση(είμαι πολύ σπαστικός τελικά ε? ) Πως γίνεται να γίνεται μόνιμα mount?
SnapShot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 στο έχει πει ο firewalker σε αυτό εδώ το μήνυμα. Προσθέτεις καταχώρηση στο /etc/fstab
xania4ever Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Οκ σας ευχαριστώ και πάλι όλους αν χρειαστώ κάτι άλλο θα σας πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.