Προς το περιεχόμενο

Ποιές εταιρίες βγάζουν laptop με 15αρα οθόνη και πλήρες πληκτρολόγιο;

BritGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε smilefreeware, κανε μια παληκαρια -που μπορει να βοηθησει & εσενα :-)

Ρωτησε το ιδιο θεμα, στο "Συνηγορο του Καταναλωτη", .........

.... Και μετεφερε μας εδω, ακριβως ο,τι απαντηση σου δωσουν :shifty:

Σε συζητηση παντως που ειχα, με τον (πρωην) αναπληρωτη,

κ. Γ. Διελλα ηταν κατηγορηματικος, για την 2ετια εγγυησης :-)

Thanks, thanks, thanks. (Αργησα, αλλά το είδα)

Δεν μου αρέσει να εγκαταλείπω εύκολα.

Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω εδώ.

Οσο για το χαλασμένο βρήκα εδώ στο insomnia στις αγγελίες ένα τύπο ο οποίος μου έφτιαξε την κάρτα γραφικών με 100?. Δουλεύει μια χαρά. (Η επίσημη αντιπροσωπία δεν μπορούσε, ήθελε αλλαγή MB με 450?).

Δημοσ.

Σε συζητηση παντως που ειχα, με τον (πρωην) αναπληρωτη,

κ. Γ. Διελλα ηταν κατηγορηματικος, για την 2ετια εγγυησης :-)

εγω εχω δικαστηριο που εκρεμει για αυτο το λογο ακριβως με τη φουτζιτσου εδω κι 2 χρονια, κ θα γινει σε σχεδον 1 χρονο απο τωρα.

η φουτζιτσου μονο να ειρωνευεται ηξερε για την εν λογω ευρωπαικη οδηγια,και να ξερετε πως τπτ δεν ειναι σιγουρο δυστυχως...το καλο ειναι πως πλεον πολλοι δινουν 2 χρονια το ελαχιστο

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω, τα 15άρια δεν έχουν αριθμητικό πληκτρολόγιο. Εγώ ζητάω κάτι συγκεκριμένο. Σ' ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Σωστά παιδιά. Έχετε δίκιο.

Στο skroutz, όμως υπάρχει μόνο 1 λινκ με τέσσερα καταστήματα που φέρνουν μόνο δύο συγκεκριμένο μοντέλο. Και το φτηνότερο έχει περίπου 1200 ευρώ, νομίζω με λιγότερα χαρακτηριστικά από αυτά που αναφέρονται στη σελίδα της ASUS. Το κόστος είναι απαγορευτικό για εμένα. Εγώ θέλω να βρώ κάτι με 900-1000 ευρώ, γιατί θα το πιάνουν πολλά χέρια για πολλές ώρες κάθε μέρα.

Όταν βλέπεις στα carrefour και στο Saturn αστέρια λάπτοπ με 500 ευρώ (προσφορές), προβληματίζεσαι να δώσεις τόσα πολλά. Άλλωστε 1400 έδωσα πρίν από 2 χρόνια και τώρα είναι παλιός. Θέλω, λοιπόν, κάτι πιο σύχρονο και πιο γρήγορο, αλλά όχι πολύ ακριβό.

Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

Αυτό θα μου άρεσε, αλλά πώς το παραγγέλνω...

http://www.mwave.com.au/newAU/mwaveAU/productdetail.asp?SKU=31020463 (ακριβώς 1057,90 ευρώ με vista ultimate)

και το ίδιο εδώ με 1006 ευρώ http://www.penta.com.au/template.php?seqid=23576

Και τα δύο με παγκόσμια εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...