BritGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σε όλους και όλες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω laptop με κανονικό πληκτρολόγιο (με αριθμούς στα δεξιά), αλλά να έχει 15αρα οθόνη. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιες εταιρίες και μοντέλα; Η μόνη εταιρία που ξέρω ότι βγάζει είναι η LG (έχω το P1 express dual). Θα με ενδιέφερε κάτι σε HP ή Toshiba, αλλά δεν έχω βρει κάτι. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγω μονο ενα LG εχω δει.....Δεν ξερω να υπαρχει κατι αλλο αλλα υπαρχουν προσθετα αριθμητικα πληκτρολογια για φορητους με usb συνδεση.
BritGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, το ξέρω ότι υπάρχουν usb numeric keypads αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Σ' ευχαριστώ πάντως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου η HP εβγαζε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900229 Μαλλον καποιο αναλογο θα υπαρχει.Μια επισκεψη σε Πλαισιο κλπ μαγαζια μαλλον θα σε βοηθησει.
BritGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου η HP εβγαζε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900229 Μαλλον καποιο αναλογο θα υπαρχει.Μια επισκεψη σε Πλαισιο κλπ μαγαζια μαλλον θα σε βοηθησει. Αυτό που μου δείχνεις έχει 17άρα οθόνη. Εγώ θέλω 15άρα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για επίσκεψη στα μαγαζιά, φίλε μου. Αν ξέρει κανείς, ας γράψει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για επίσκεψη στα μαγαζιά, φίλε μου. Ισως τηλεφωνικα λοιπον μπορει να μαθεις κατι. Για Πλαισιο 8001112345 και 2102892000
ocelotgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 πιστευω φιλε μου πως η lg, με το service κ την εγγυση που παρεχει στην ελλαδα, ειναι αμεσα συγκρισιμη με την toshiba - αν οχι καλυτερη, με την hp να ακολουθει... αν δεν ειναι αυτο το θεμα σου παντως, πασο ....
basilis5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ειδα ενα σαν κι αυτο που θες πριν μια βδομαδα στο πλαισιο κηφισιας μαρκα φουτζιτσου αν θυμαμαι καλα,δεν εδωσα ομως καθολου σημασια. βεβαια καλυτερα να παρεις lg apo -fujitsu edit: ακυρο, δεν εχει αριθμ. πληκτρολογιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1102036&HYNOTEBOOKMEGETHOSOTHONIS=15%2c0++inches&category=69977907&catalog=21
BritGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, έχω LG. Τα μόνα του πρόβληματα είναι ότι ξεβάφει, και έχει ιδιαίτερα αργή εκκίνηση με xp. Θα ήθελα να δοκιμάσω τα Toshiba, για να είμαι ειλικρινής, ή τα HP. Πάντως, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου, καθώς εδώ και 2 χρόνια δουλεύει ασταμάτητα, χωρίς καν να έχει μειωθεί η αυτονομία του, και το πιάνουν και πολλά χέρια καθημερινά. Απλά τα νέα της μοντέλα είναι πανομοιότυπα με τα αυτά των προηγούμενων 2 ετών, με μόνη οπτική διαφορά το DVD drive, που τώρα είναι στα αριστερά. Είναι σαν να έχεις ένα αυτοκίνητο και μετά από 2 χρόνια να αγοράζεις ακριβώς το ίδιο (λίγο πιο γρήγορο). Αυτό που μου αρέσει και βρήκα σε καλή τιμούλα είναι το HP Pavilion dv5-1020ev, καθώς και ένα Packard Bell, τα οποία ήξερα από την Αγγλία ότι είναι ιδιαίτερα καλά, τουλάχιστον ως desktop που είχαν όλοι μου οι γνωστοί. Απλά απορώ πώς ολόκληρη HP δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση, όταν μάλιστα υπάρχει και σαφής νομοθεσία, όπως μας έχουν ενημερώσει κάποιοι εδώ στο forum. Θα στείλω γράμμα και θα ρωτήσω αυτό ακριβώς το πράγμα, ζητώντας να λάβω γραπτώς απάντηση. Επίσης, τι γίνεται αν κάποιος θέλει αντί για Vista Home Premium να ζητήσει Vista Business με την αγορά νέου μηχανήματος; Ρωτάω γιατί είναι για εταιρία, και κάποιος τεχνικός μας ενημέρωσε ότι στις εκδόσεις Home δεν επιτρέπεται η χρήση τους σε εταιρία. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό ισχύει. Το ίδιο μας είπε και για τα Office 2007.
smilefreeware Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά απορώ πώς ολόκληρη HP δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση, όταν μάλιστα υπάρχει και σαφής νομοθεσία, όπως μας έχουν ενημερώσει κάποιοι εδώ στο forum. Θα στείλω γράμμα και θα ρωτήσω αυτό ακριβώς το πράγμα, ζητώντας να λάβω γραπτώς απάντηση. Τώρα τελευταία βγάζει μοντέλα με 2 χρόνια. Τα πρώτα μάλλον τα έβγαζε με 1 γιατί ίσως δεν ήταν καλά. Πχ. το δικό μου HP χάλασε σε 1 χρόνο και 2 βδομάδες. Κάρτα γραφικών και ήθελαν 450? για επισκευή (δεν είναι καλά μου φαίνεται). Αυτά τον Ιούλιο 2008. Παρεπιπτόντως από την αγορά του η gpu ανέβασε μέχρι και 91C, το είδα με τα μάτια μου. Τι περιμένεις από κει και πέρα. Χωρίς να παίζω παιχνίδια , απλως ήταν ΟΝ άντε να έπαιζα και κανένα spider. Εκανα καταγγελία στο 1520 για τον ένα και όχι 2 χρόνια εγγύηση. Με πήραν τηλ. από το 1520 και μου είπαν η εγγύηση είναι αυτή που σου έδωσαν με την αγορά, δηλ. ένα έτος. Οσο για γραπτή απάντηση, μίλησα με HP και μου είπαν πολύ ευγενικά να μου δώσουν όσες γραπτές απαντήσεις ήθελα. Δηλ. μου είπαν πάρα πολύ ευγενικά πάρτο και πέτατο.
Delirium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε smilefreeware, κανε μια παληκαρια -που μπορει να βοηθησει & εσενα Ρωτησε το ιδιο θεμα, στο "Συνηγορο του Καταναλωτη", οχι στο 1520 http://www.synigoroskatanaloti.gr/ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Συνήγορος του Καταναλωτή Λ.Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα Τηλ.: 210 6460612, 210 6460284, 210 6460458 Fax.: 210 6460414 E-mail: [email protected] Και μετεφερε μας εδω, ακριβως ο,τι απαντηση σου δωσουν Σε συζητηση παντως που ειχα, με τον (πρωην) αναπληρωτη, κ. Γ. Διελλα ηταν κατηγορηματικος, για την 2ετια εγγυησης
furious99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά, έχω LG. Τα μόνα του πρόβληματα είναι ότι ξεβάφει, και έχει ιδιαίτερα αργή εκκίνηση με xp. Όλα τα laptop στα πλαστικά εκεί που ακουμπάς τα χέρια ξεβάφουν με επαγγελματική χρήση... Εταιρικά Toshiba, LG, FS, HP και φυσικά και Vaio που έχω δει ΟΛΑ ξεβάφουν στα 2-3 χρόνια χρήσης...Μερικά και νωρίτερα... Τα καινούρια LG κλπ. δε σέρνονται - μάλλον έχεις κάποιο παλιό...
BritGreek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Το LG μου είναι to P1 Express Dual (Core Duo) με ΑΤΙ Χ1400. Το πήρα πριν από 2 χρόνια, 1400 ευρώ. Απλά, θα ήθελα το νέο laptop να είναι εξωτερικά διαφορετικό, σαν μια δόση ανανέωσης. Πάντως το δικό μου είναι αργό ακόμα και στο άνοιγμα επεξεργαστή κειμένου. Εν πάσει περιπτώσει, θα κοιτάξω τα Packard Bell και HP. Μου είπαν ότι στα Carrefour και MediaMarkt παίρνεις Core 2 Duo με 350 ευρώ. Εκεί είναι μικρή η επένδυση, και δεν πολυσκάς, όσο με τα 1400. Αν παρέχουν εγγύηση αντιπροσωπείας, τότε δεν το συζητώ.
insomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Όλα τα laptop στα πλαστικά εκεί που ακουμπάς τα χέρια ξεβάφουν με επαγγελματική χρήση... Εταιρικά Toshiba, LG, FS, HP και φυσικά και Vaio που έχω δει ΟΛΑ ξεβάφουν στα 2-3 χρόνια χρήσης...Μερικά και νωρίτερα... Τα καινούρια LG κλπ. δε σέρνονται - μάλλον έχεις κάποιο παλιό... Ζονκ! Fujitsu Siemens Celsius H240 Δεν έχει ξεβάψει πουθενά με 12-14h την ημέρα χρήση και έχω την εντύπωση πως αν αγοράζεις επαγγελματική σειρά οποιασδήποτε εταιρείας, πάλι δεν ξεβάφει.
BritGreek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ούτε το Vaio του κολλητού, που δουλεύει παράλληλα με το δικό μου. Εμένα μου είπαν στο service ότι ξεβάφει επειδή το καθάρισα με μωρομάντηλο και με kleenex. Ούτε το serial number δεν φαίνεται πια, το οποίο είναι από κάτω. Anyway, έχει κανένας άλλος να μου προτείνει κάτι; Κι ακόμα, πώς ζητάω vista business (για να δικαιούμαι τα xp pro) με την αγορά οποιουδήποτε υπολογιστή επιλέξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.