giorgosv Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, Το πρόβλημά μου είναι ότι το ipod touch μου αρνείται να αναγνωριστεί από τα windows.Τρέχω xpsp2. Συνδέοντας το ipod σε usb θύρα αυτό απλά αρχίζει κ φορτίζει. Ανοίγοντας το itunes μου βγάζει πρόβλημα ότι το itunes could not connect to the itunes store.Make sure your networks settings are correct and your network connection is active, then try again. Δοκιμάζοντας σε άλλο pc το itunes αναγνωρίζει κανονικά το ipod. Έχω δοκιμάσει να αλλάξω θύρα κ το πρόβλημα συνεχίζεται. Με απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση του itunes (έκδοση 8) το πρόβλημα παραμένει. Το ipod touch έχει το 1.1.4 firmware και δεν έχω΄δοκιμάσει να το σπάσω ή κάτι ανάλογο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Help me!
x_vagos_x Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Εφόσον το iPod σου είναι στην έκδοση 1.1.4, το iTunes 8 "οφείλει" να στο αναβαθμίσει σε 2.1, και για να το κάνει αυτό, πρέπει να σε ρωτήσει πρώτα. Αυτή την ερώτηση, την κάνει αφού συνδεθεί με το iTunes Store, μέσω Interne. Θα πρέπει να γίνεις μέλος στο iTunes Store, και έτσι θα σε αφήσει να έχεις πρόσβαση στην σελίδα που θα σε ρωτήσει για την εγκατάσταση του 2.1 Firmware. Τίποτα ιδιταίτερο... Αφού μπορείς μετά απλά να αρνηθείς να στο εγκαταστήσει.
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποιο ipod touch μιλαμε ? To 2nd generation?
x_vagos_x Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Υπέθεσα ότι είναι το 1st Generation, εφόσον είπε ότι είχε την Firmware 1.1.4, που δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο 2nd Gen... Αλλά μάλλον το πρόβλημα λύθηκε, αφού δεν έχει απαντήσει ακόμα...
giorgosv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού έκανα register στο itunes store το πρόβλημα λύθηκε. Δε χρειάστηκε αναβάθμιση σε 2.1. First generation είναι με το 1.1.4. Vagos thanx for the help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.