bthebest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά γεια σας!Είναι το πρώτο μου μήνυμα ως user στο insomnia.gr και θα ήθελα να βοηθήσω όσο και να βοηθηθώ!Το θέμα που θέλω να εκφράσω δεν ήξερα αν έπρεπε να το τοποθετήσω εδώ ή στο pc games αλλά επειδή σχετίζεται με ρυθμίσεις στο router το έβαλα εδώ!Να μην σας κουράζω άλλο...Θέλω να φτιάξω τις ρυθμίσεις στο router μου(Telindus 1133 του ΟΤΕ) έτσι ώστε να μπορώ να δημιουργώ games στο battle.net στο παιχνίδι Warcraft 3:The Frozen Throne!Έχετε υπ' όψην σας πώς μπορώ να φτιάξω τις ρυθμίσεις;
tsadreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 portforward.com εκεί έχει οτι πληροφορία χρειάζεσαι για όλα σχεδόν τα Router και online παιχνίδια
bthebest Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ απλα πίστευα πως αυτο το site ήταν μονο για ports...
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στην ουσια ports ανοιγεις δεν πειραζεις κατι αλλο.δεν ξερω αν υπαρχει τo telindus στο http://www.portforward.com .εχει δυσκολο Port forward.σε καποιο θεμα δεν θυμαμε ομως πως λεγεται το θεμα ειχα γραψει αναλυτικα πος να κανεις port forward σε αυτιν την μπουρδα telindus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.