Προς το περιεχόμενο

Amilo L 1300 bios corrupt

drakoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια λύση για corrupted bios απο fujitsou siemens Amilo L 1300 ; κατά την διάρκεια φλασαρίσματος μέσα απο τα win έβγαλε error και δεν ολοκλήρωσε σωστά, ζητούσε να περαστει πάλι το bios αλλά πετούσε πάντα error και στο επόμενο ρισταρτ το Laptop δεν άναψε.Καμιά ιδέα ;

Δημοσ.

Παρήγγειλε καινούργιο τσιπ bios και την πένσα για να αλλάξεις.

Ψάξε με τον γκούγκλη και όλο και κάτι θα βρεις.

Π.χ. στο γερμανικό ebay με μια πρόχειρη ματιά http://cgi.ebay.de/Bios-Chip-Fujitsu-Siemens-FSC-Notebook-AMILO-L-EL-Serie_W0QQitemZ310074737789QQcmdZViewItem?hash=item310074737789&_trkparms=72%3A1275%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 αυτός με 5,5 στέλνει ελλάδα.

Δημοσ.

το θέμα είναι να είναι και προγραμματισμένο όμως για να μπορεί να bootαρει το laptόπι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πάρει μία κενή eprom

το γράφω γιατί δεν έχω ιδέα από Γερμανικά και δεν μπορώ να διαβάσω αν φοράει bios το chip πάνω του ή όχι

Δημοσ.

Μπήκα σε μπελάδες απο οτι βλέπω, νομίζω οταν το ανάβω ψάχνει για cd...

Πάντως αν οι Γερμάνοι στέλνουν bios chip έτοιμο γραμμένο με το bios του L1300 τότε γλυτώνω το πολύ τρέξιμο. Ευχάριστώ για την βοήθεια, αν ξέρει κάνεις τπτ ακόμα ας βοηθήσει

Δημοσ.

Tην πάτησες.

Παρόμοια εμπειρία στο ίδιο Laptop.

Να γιατί μια ηλίθια εταιρία συνεχίζει να δίνει ένα BIOS που έχει καταστρέψει όλα αυτά τα amilo. Οσοι το δοκίμασαν απέτυχε. Και μένεις με την μητρική στο χέρι. Δεν γίνεται ούτε chip ούτε φλασάρισμα αυτά είναι από τα νέα με SMBIOS ενσωματωμένα. Πάπαλα Laptop και δεν υπάρχει διαδικασία recovery.

H Fujitsu Siemens είναι μακράν η χειρότερη εταιρία που έχω γνωρίσει και πίστεψέ με έχω παίξει σε πολλά Laptop, χρόνια τώρα.

Δημοσ.
Tην πάτησες.

Παρόμοια εμπειρία στο ίδιο Laptop.

Να γιατί μια ηλίθια εταιρία συνεχίζει να δίνει ένα BIOS που έχει καταστρέψει όλα αυτά τα amilo. Οσοι το δοκίμασαν απέτυχε. Και μένεις με την μητρική στο χέρι. Δεν γίνεται ούτε chip ούτε φλασάρισμα αυτά είναι από τα νέα με SMBIOS ενσωματωμένα. Πάπαλα Laptop και δεν υπάρχει διαδικασία recovery.

H Fujitsu Siemens είναι μακράν η χειρότερη εταιρία που έχω γνωρίσει και πίστεψέ με έχω παίξει σε πολλά Laptop, χρόνια τώρα.

Αν όντως έτσι είναι τα πράγματα και πάω για νέα motherboard έχω πρόβλημα...μα είναι δυνατόν... και να πεις πως έκανα κάτι λάθος έκανα οτι έλεγε άκριβως το πρόγραμμα της fujitsu siemenes..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...