Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για hol full llu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδω και 4 μερες hol double,αλλα στο account μου βλεπω πως το hol full llu ακομα εκκρεμει...τι σημαινει αυτο?οτι δεν εχω internet και τηλεφωνια απο την hol?το internet σιγουρα ειναι απο hol αφου σε speedtests βγαζει isp την hol απο otenet που ειχα...το θεμα ειναι τι γινεται με το τηλεφωνο....μηπως δηλαδη ειμαι ακομα μεσω ote και χρεωνομαι για τις κλησεις??

Δημοσ.

Η HOL ως γνωστόν δίνει VoIP τηλεφωνία....

έχεις αλλάξει τις πρίζες των τηλεφώνων σου να είναι πάνω στο router??

Αν ναι (Και λειτουργεί το τηλ όταν είναι συνδεδεμένα στο router) τότε παίζεις από HOL μόνο....

αν τις έχεις ακόμα στις κεντρικές πρίζες του ΟΤΕ τότε παίζεις τηλεφωνία ακόμα από τον ΟΤΕ......

so simple....

Δημοσ.

οχι δεν της εχω συνδεσει πανω στο router,στις πριζες ειναι κανονικα.....το θεμα ειναι οτι η hol δινει και POTS τηλεφωνια,αφου μεσα στο account μου ειναι κανονικα ενεργοποιημενο το POTS telephony...

Δημοσ.

Μην ανυσηχεις τα stats στην σελιδα σου θα ανανεωθουν μετα απο καμια βδομαδα για θεματα πιλοτικης λειτουργιας... οσο για το αν εχεις ενεργοποιηθει μπορεις να δεις στην κατασταση αιτηματος adsl νομιζω αν εχεις θα το λεει εκει!!!

οσο για τα pots ξερουμε ποιες περιοχες εχουν αναβαθμιστει???ή καπου που μπορουμε να δουμε???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...