polistas5 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα παιδες...εχω 2 προγραμματα για ταινιες.το dvdfab platinum και το dvd shrink 3.2.Δθστθχως ομως δεν ξερω τι ακριβως ειναι.και επειδη δεν ειμαι και πολυ ειδικος,αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τη σκοπημοτητα τους(αναλυτικα θα σας παρακαλουσα).σας παρακαλω...τα εχω και απο οτι φανταζομαι κανουν καποιοα σημαντικη δουλεια,θελω επιτελους να μαθω τι.....
KnightRider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το DVDfab platinum είδα οτι μπορείς να κάνεις μετατροπή απο DVD σε ipod ή να κάνεις απο DVD σε DVD δηλ αν θες να κάνεις ένα αντίγραφο μπορεις να επιλέγεις αν θες να βάλεις μόνο αγγλική γλώσσα ή να βάλεις μόνο για 2 κανάλια ήχου(stereo) ή για 5.1 . Για το DVD shrink είναι οτι έχει να επιλέγεις την ποιότητα βίντεο δηλ. αν έχεις ταινίες που έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν χορέσουν στο DVD τότε με το DVD shrink μπορείς να χαμηλώνεις την ποιότητα βιντεο ώστε να χωρέσουν στο DVD.
peravrexei Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το DVDfab platinum είδα οτι μπορείς να κάνεις μετατροπή απο DVD σε ipod ή να κάνεις απο DVD σε DVD δηλ αν θες να κάνεις ένα αντίγραφο μπορεις να επιλέγεις αν θες να βάλεις μόνο αγγλική γλώσσα ή να βάλεις μόνο για 2 κανάλια ήχου(stereo) ή για 5.1 . Για το DVD shrink είναι οτι έχει να επιλέγεις την ποιότητα βίντεο δηλ. αν έχεις ταινίες που έχουν μεγάλη διάρκεια και δεν χορέσουν στο DVD τότε με το DVD shrink μπορείς να χαμηλώνεις την ποιότητα βιντεο ώστε να χωρέσουν στο DVD. Και λίγα περισσότερα DVD Fab DVD Shrink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.