sdim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά,καλησπέρα. Μετέφερα από VHS κασέτες σε dvd μια παλιά Ελληνική σειρά γραμμένη από την TV. Το θέμα είναι ότι τα επεισόδια είναι μονταρισμένα ακριβώς το ένα μετά το άλλο,και επειδή γράφτηκαν σε dvd-r deck,δεν είναι χωρισμένα σε κεφάλαια. Σκέφτομαι με το clonedvd2 να "κόψω" σε επεισόδια το dvd (γίνεται...),αλλά δεν ξέρω μετά με ποιο πρόγραμμα να τα συνθέσω σε ένα dvd,το οποίο αυτή τη φορά να έχει ως κεφάλαια τα επεισόδια αυτά,και να φαίνονται στο μενού του. Τι προτείνετε; Εχω την απλή έκδοση του Nero,χωρίς τα απαραίτητα (μάλλον) για να κάνω κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sdim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 kastel,πρότεινες το υπέρτατο πρόγραμμα dvd authoring. Εύχρηστο και απλό.Η δουλειά έγινε άψογα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι αρκετά ακριβό για να το αποκτήσει κάποιος,αλλά με την trial έκδοση δεν έχει και πολλούς περιορισμούς. Χίλια ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν και εντελώς δωρεάν προγράμματα για να κάνεις αυτό που θέλεις, αν και όχι κάτι τόσο συγκεντρωτικό/μαζεμένο ως λύση όπως το TMPGEnc DVD Author: 1. [[MPEG1-2 κόψιμο-ράψιμο με freeware εργαλεία για Windows]] και μετά 2. Δημιουργία του νέου DVD με ένα freeware DVD authoring πρόγραμμα όπως π.χ. το Muxman
sdim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ,parsifal. Παρ'όλα αυτά μου φαίνεται λιγάκι δαιδαλώδης η όλη διαδικασία,άσε,δε,που πρέπει να τα κατέχεις καλά...
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως, λύσεις υπάρχουν. Είτε «τζαμπαντάν» είτε «πληρωντάν» . Οι τελευταίες είναι συνήθως πιο εύκολες για τους αρχαρίους, πιο ελκυστικά interfaces κλπ. Οι πρώτες και δεν έχουν πολλά φρου-φρου και το θέλουν το διαβασματάκι τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.