TziniX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 δεν με πειράζει που o παππούς είναι gay, tbh ούτε καν με ενδιαφέρει, εσύ ήσουν εκείνη που μόνο που δεν έσκισε τα ρούχα της για το φοβερό αυτό "ατόπημα" no offence βρε παιδί μου..... απλά ως φαν υποστήριξα την τιμή του παππου μη δαγκώνετε όλοι κατευθείαν
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ον τοπικ. γι αυτους που λενε οτι δεν ειχε δραση κτλ η ταινια βασιστηκε στο βιβλιο και θα ελεγα πολυ πιστα. τα γεγονοτα του βιβλιου αυτα ειναι οποτε μην λετε για δραση κτλ γτ δεν γινεται να αλλαξει το βιβλιο. εμενα μου αρεσε γτ δεν εκαναν παλι το μακρυ τους και το κοντο τους τουλαχιστον οχι σε σημειο να τραβας τα μαλλια σου
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 no offence βρε παιδί μου.....απλά ως φαν υποστήριξα την τιμή του παππου μη δαγκώνετε όλοι κατευθείαν Harvey Milk is here and he wants to recruit you. Klainmain, το ίδιο μοτίβο ακολουθούν και τα βιβλία. Απο το 1-3 είναι ιστοριούλες αυξανομένης σοβαρότητας, το 4 είναι το οροσημο ανάμεσα στα εύκολα χρόνια και στην Voldemort saga και μετα τα 5-7 ξεφεύγουν εντελώς από το παιδικό στυλ (όσο τους επιτρέπει το theme της μαγείας βέβαια)
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 να αγιασει το νικναιμ σου λολ πες τα ντε, οποιος δεν εχει διαβασει τα βιβλια να μην λεει πολλα
TziniX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 να αγιασει το νικναιμ σου λολ πες τα ντε, οποιος δεν εχει διαβασει τα βιβλια να μην λεει πολλα +10000000000
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Harvey Milk is here and he wants to recruit you. Gay pwnage. G-G-G-G-Gay Breaker
Φιλολογίνα Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ον τοπικ. γι αυτους που λενε οτι δεν ειχε δραση κτλ η ταινια βασιστηκε στο βιβλιο και θα ελεγα πολυ πιστα. τα γεγονοτα του βιβλιου αυτα ειναι οποτε μην λετε για δραση κτλ γτ δεν γινεται να αλλαξει το βιβλιο. εμενα μου αρεσε γτ δεν εκαναν παλι το μακρυ τους και το κοντο τους τουλαχιστον οχι σε σημειο να τραβας τα μαλλια σου Μιλάς σοβαρά??? Πολύ πιστά αυτό το όργιο αυτοσχεδιασμού; Κι εγώ προσωπικά τα τραβούσα τα μαλλιά μου... Αν έχεις διαβάσει τα βιβλία και το λες αυτό, είσαι μάλλον υπερβολικά καλοπροαίρετη και δεν θες να τους κακολογήσεις... Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Την είδα και εγώ την ταινία επιτέλους στο σινεμά . Το βιβλίο είχα πολύ καιρό που το διάβασα και δεν το θυμόμουν. Μου άρεσε . Πολύ. Μια πολύ γλυκιά και σκοτεινή ταινία. Όχι δεν είχε μεγάλες μάχες με ραβδάκια. Όχι δεν λύνανε γρίφους και τρέχανε σε λαβύρινθους. Και όμως με συνεπήρε στην ιστορία της. Γιατί δεν πήγα να δω πιστή αναπαράσταση του βιβλίου. Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί τα κινούμνα σχέδια αλλά και τις παιδικές ταινίες που εστιάζουν στη δράση. ΘΕΛΩ να δω και μια ταινία που να εξιστορεί έρωτες εφήβων οι οποίοι να καταλήγουν κάπου. Να δω και αυτή την πλευρα των ηρώων. Πάντως η ταινία κράτησε 2.30 ώρες . Πόσο να την μεγαλώσει κανείς για να τα δείξει όλα?
venejo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πάντως πριν 2 βδομάδες που την ξαναείδα την ταινία μου φάνηκε αλλιώς προς το καλύτερο. Την "χώνεψα" προφανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.