Προς το περιεχόμενο

Harry Potter 6

suser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

While speaking at Carnegie Hall, New York City on 19 October 2007, Rowling was asked by a young fan whether Dumbledore finds "true love". Rowling said that she always thought of Dumbledore as being gay and that he had fallen in love with Gellert Grindelwald; whether Grindelwald returned his affections, Rowling did not explicitly state

για τετοια θεματα νομιζω το wiki ειναι καλυτερο :P

για ολα φταιει ο πιτσιρικας που τη ρωτησε...........KILL HIM!!!

τουλαχιστον υπαρχει πιθανοτητα να ειναι παρθενος :P

Δημοσ.

While speaking at Carnegie Hall, New York City on 19 October 2007, Rowling was asked by a young fan whether Dumbledore finds "true love". Rowling said that she always thought of Dumbledore as being gay and that he had fallen in love with Gellert Grindelwald; whether Grindelwald returned his affections, Rowling did not explicitly state

για τετοια θεματα νομιζω το wiki ειναι καλυτερο :P

για ολα φταιει ο πιτσιρικας που τη ρωτησε...........KILL HIM!!!

τουλαχιστον υπαρχει πιθανοτητα να ειναι παρθενος :P

Παρθενος? και το ραβδι τι το εχει???? :lol:

Δημοσ.

από ότι είδα η συγγραφέας έδωσε σαφείς και μακροσκελείς εξηγήσεις για την κίνηση της να κάνει τον καημένο τον άνθρωπο gay

ΑΛΛΑ εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι απλώς το σκέφτηκε πολύ αργότερα από τα βιβλία και αποφάσισε απλώς με αφορμή την ερώτηση του πιτσιρικά,να δώσει ''τροφή'' για τους fans για τα ''επόμενα 10 χρόνι'' όπως και παραδέχτηκε σχεδόν

με λίγα λόγια...συγγραφέας να σου πετύχει (απ'όλες τις απόψεις)

Δημοσ.
Διακρινω μια καποια αντιμετωπιση "ομοφοβικη";

αν το έβαζε μέσα στο βιβλίο και με εξηγήσεις καλώς και κανένα πρόβλημα,θα ήταν φυσιολογικό.

αλλά το να τον κάνει απλά για να συνεχίσει να δίνει ''τροφή'' όπως είπα είναι μεγάλη #%^%$#^@

αναλόγως κα ιτι εννοείς με το ''ομοφοβική''

Δημοσ.

anyways με όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε τη σειρά στα μάτια των fans και μη

λόγω της διασημότητας της σειράς δε λένε να την αφήσουν αμόλυντη

Δημοσ.

o παππούλης ήταν και είναι η κορυφή των πρωταγωνιστών...

ο σπουδαιότερος μάγος όλων των εποχών =gay

εμένα με χάλασε

όχι τόσο το ότι είναι όσο το ότι το είπε μετά επειδή της κάθισε

δεν το είχε σκεφτει από την αρχή...στάνταρ

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί βλακείες? αν αντιδράς για κάτι τόσο ασήμαντο δεν θέλω να φανταστώ πως θα κάνεις για μια irl περίπτωση...

Δημοσ.
γιατί βλακείες? αν αντιδράς για κάτι τόσο ασήμαντο δεν θέλω να φανταστώ πως θα κάνεις για μια irl περίπτωση...

για δες ποιος μιλάει.....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν με πειράζει που o παππούς είναι gay, tbh ούτε καν με ενδιαφέρει, εσύ ήσουν εκείνη που μόνο που δεν έσκισε τα ρούχα της για το φοβερό αυτό "ατόπημα" :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...