Προς το περιεχόμενο

Harry Potter 6

suser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πιστεύω πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρουν σκηνοθέτη, fan των βιβλίων Harry Potter που θα ήταν πρόθυμος να γυρίσει και τις 7 ταινίες.

Όντως.Ποιός φάν του Χάρι Πότερ θα ήθελε εκτός από το να γυρίσει σε ταινίες τα αγαπημένα του βιβλία να βγάλει και καμία 30αριά εκατομμύρια;(Παίζει να λέω και λίγα..Δεν ξέρω τι παίζει με αμοιβές σκηνοθέτη):lol:

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όντως.Ποιός φάν του Χάρι Πότερ θα ήθελε εκτός από το να γυρίσει σε ταινίες τα αγαπημένα του βιβλία να βγάλει και καμία 30αριά εκατομμύρια;(Παίζει να λέω και λίγα..Δεν ξέρω τι παίζει με αμοιβές σκηνοθέτη):lol:

Έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε να κλείσει και για τις 7 ταινίες γιατί όταν κάνανε ταινία το πρώτο βιβλίο ας πούμε, τα τελευταία βιβλία δεν είχαν βγει αν θυμάμαι καλά.

Έπειτα, δε σημαίνει πως επειδή θα ήθελε να γυρίσει ταινίες βασισμένες στα αγαπημένα του βιβλία θα έβγαιναν και καλές. Κι εγώ θα ήθελα να γυρίσω ταινία βασισμένη στα βιβλία "Ο Ξένος" ή "Έγκλημα και Τιμωρία" αλλά το πιθανότερο είναι να μου έκαναν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Επιπλέον, δε νομίζω να υπήρχε σκηνοθέτης πρόθυμος να παραμείνει στο ίδιο project και να γυρίσει 7 ταινίες δουλεύοντας κι εγώ δε ξέρω πόσα χρόνια. Θα βαριόταν τρελά.

Τέλος, αν το έκανε για τα λεφτά δε νομίζω να ήταν και τόσο fan.

Δημοσ.

ναι ρε εδω ο bay μετα απο 2 τρανσφορμερς και θα κανει διαλειμμα 1 χρονο για να κανει το τριτο. φαντασου 7 ταινιες, ετησια διαλειμματα ανα 2, η καθε ταινια για να γυριστει 2 χρονια, θα του παρει 18 χρονια :P:p:p:p

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ο χρόνος που απαιτείται για έναν σκηνοθέτη να ολοκληρώσει μια επταλογία, είναι και το τι θέλει να κάνει στη καριέρα του. Έτσι όπως το βλέπω, αποκλείεται ένας σκηνοθέτης να θέλει να μείνει προσκολλημένος σε ένα μόνο project και να μη κάνει κι άλλα πράγματα. Εκτός κι αν δε μπορεί να βρει αλλού δουλειά οπότε συμβιβάζεται.

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά...Το 2001 έγινε η πρώτη ταινία και τώρα είναι 2009 και έχει γυριστεί και η 7η...Η 6η είναι έτοιμη εδώ και δύο χρόνια.Τώρα γυρίζουν την 8η και τελευταία.10 χρονάκια..Μια χαρά είναι για έναν ΚΑΛΟ σκηνοθέτη φάν των βιβλίων.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστεύω πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρουν σκηνοθέτη, fan των βιβλίων Harry Potter που θα ήταν πρόθυμος να γυρίσει και τις 7 ταινίες.

ε ναι, άντε τώρα να βρεις ενήλικα σκηνοθέτη (30-40 και βάλε) που να είναι τόσο fan για Harry Potter όσο είναι ο Jackson για το Lotr :o

Δημοσ.

Χαλαρά βρίσκεις...Ότι είναι το Lotr στην Αμερική είναι ο Πότερ στην Αγγλία..Ρε έχει πολύ μεγάλο κοινό.Όσο απευθύνεται ο άρχοντας σε πιτσιρικαρία άλλο τόσο απευθύνεται και ο Πότερ...

Χόμπιτμ,Ξωτικά,Νάνοι,Κακός που ξυπναει σιγά σιγά vs Μάγκλ,Μάγοι,Θανατοφάγοι,Καλικάτζαροι,Κακός που ξυπνάει σιγά σιγά..

Απλά το Lotr έχει μεταφερθεί άψογα στη μεγάλη οθόνη και έχει και αρκετά καλύτερη μυθολογία ενώ ο Πότερ πολύ παιδικά και είναι σε ένα επίπεδο.

Τον πιτσιρικά καλό που σώζει στο τέλος τους άλλους ξέχασα..:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

τότε γιατί δεν έχουν βρει μέχρι τώρα ή δεν έχει ενδιαφερθεί αυτός? :o

ναι απευθύνεται και σε πιτσιρικάδες το Lotr αλλά σίγουρα πιο πολύ σε ενήλικες από ότι ο Potter, δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό... :P

μην συγκρίνεις τις βάσεις του fantasy με τον Potter, ντροπή τώρα :o

Ας τον μπαναρει καποιος. Ακου εκει να συνχεει το αριστουργημα του Tolkien με τον Χαρουλη. Ντροπη. :P

banhammer!

Δημοσ.

That's true...Είναι πιο παιδικό ο πότερ αλλά είναι πολύ μεγάλο το κοινό που γουστάρει μαγεία κτλ..

Και για εμένα καλύτερος είναι ο άρχοντας απλά και ο Πότερ έχει μεγάλο κοινό άνετα θα μπορούσαν να βρούν..

Λογικά γιατί δεν έτυχε?Γιατί είναι πολύ πιο πρόχειρη δουλειά ίσα ίσα να κονομήσουν απλά καμμία 10αριά δίς χωρίς κανένα σεβασμό στο βιβλίο?(Συμβάλει και σε αυτό ότι η συγγραφέας είναι ζωντανή και την απασχολεί και αυτήν πολύ η κονόμα)

Δημοσ.

Μόλις την είδα την ταινία. Αν και θεωρώ ότι όλες οι ταινίες HP θα μπορολυσαν να είναι καλύτερες, ας μην ξεχνάμε 2 βασικά πράγματα:

1. Απευθύνονται σε μικρά παιδιά (κυρίως, έγω όπου να ναι κλείνω τα 30 :devil:) και έτσι σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να ξεπερνάνε σε διάρκεια την τελικώς επιλεγμένη. Εδώ σήμερα που την είδα, είχε ελάχιστα πιτσιρίκια μέσα και παρόλα αυτά, κοντά στο δίωρο αρχίσαν να μην την παλεύουν, οπότε φανταστείτε σε 3ωρο τι θα γινόταν......

Βασικά,έχω μια ένσταση εδώ. Πρώτον, από το τρίτο βιβλίο και μετά τα βιβλία ακολουθούν μία πλοκή που ένα πιτσιρίκι πιστέυω πως θα δυσκολευόταν αρκετά την καταλάβει - και μιλάω για ηλικίες του τύπου 12-13 που είχαν τρελαθεί με τα πρώτα βιβλία. Και από την τέταρτη και μετά ταινία, νομίζω ότι βάλανε σήμα ακαταλληλότητας, αρα δεν απευθύνονται σε τόσο μικρά παιδιά...

2. Για κάποιον (myself included) που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, δεν φαίνονται τόσο άσχημες. Περνάς ευχάριστα την ώρα σου και δεν σκάς και σιχτιρίζεις αν κάτι το έιχες φανταστεί αλλιώς την ώρα που τα διάβαζες. Σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνω την εμπειρία που προσφέρει το διάβασμα των βιβλίων. Απλά πιστεύω ότι για κάποιον που δεν τα έχει διαβάσει, οι ταινίες δεν είναι και τόσο χάλια.........

Εδώ να πω απλά ότι την είδα με δυο φίλους που δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και όταν βγήκαμε σχολίασαν ότι τους ζάλισε η συνεχής εναλλαγή σκηνών χωρίς νόημα,σαν καρτούν.Είχαν χάσει το μπούσουλα...

Δημοσ.
Και από την τέταρτη και μετά ταινία, νομίζω ότι βάλανε σήμα ακαταλληλότητας, αρα δεν απευθύνονται σε τόσο μικρά παιδιά...

14χρονα εβλεπαν το 300 (rated R)....δε νομιζω να τους πειραξε ο χαρουλης :P:p:p

Δημοσ.

μη συγκρίνεις τώρα ασύγκριτα πράγματα μεταξύ τους

σαφώς οι ταινίες harry potter θα έπρεπε και θα μπορούσαν να γίνουν χίλιες φορές καλύτερες

1ον για να αρέσουν απόλυτα σε αυτούς που έχουν διαβάσει το βιβλίο

2ον για να τις καταλάβουν και να αρέσουν σε αυτούς που δεν το είχαν διαβάσει

σε αυτό το σημείο όλες σχεδόν οι ταινίες μετά την πρώτη,απέτυχαν για διάφορους λόγους

καλά η συγγραφέας πως επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο??σίγουρα τους πεθαμένους συγγραφείς τους σέβονται περισσότερο...

Δημοσ.
μη συγκρίνεις τώρα ασύγκριτα πράγματα μεταξύ τους

σαφώς οι ταινίες harry potter θα έπρεπε και θα μπορούσαν να γίνουν χίλιες φορές καλύτερες

1ον για να αρέσουν απόλυτα σε αυτούς που έχουν διαβάσει το βιβλίο

2ον για να τις καταλάβουν και να αρέσουν σε αυτούς που δεν το είχαν διαβάσει

σε αυτό το σημείο όλες σχεδόν οι ταινίες μετά την πρώτη,απέτυχαν για διάφορους λόγους

καλά η συγγραφέας πως επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο??σίγουρα τους πεθαμένους συγγραφείς τους σέβονται περισσότερο...

Η συγγραφεας δεν μπορουσε να κανει κατι για ενα πολυ απλο λογο: Η εταιρεια παραγωγης αγορασε τα δικαιωματα των βιβλιων για κινηματογραφικη μεταφορα και ετσι η JK Rowling επαψε να διατηρει οποιαδηποτε "εξουσια". Πηρε τα λεφτακια της κλεινοντας ενα συμβολαιο που συμπεριελαμβανε ολες τις ταινιες, οχι μια ταινια - ενα συμβολαιο. Οποτε δεν μπορουσε να παρεμβει (τουλαχιστον επισημα). Και απο την αλλη τι μπορουσε να πει δλδ...Αφου απο κινηματογραφο δεν γνωριζει τι θα πει? δλδ οταν θα εχει ολοκληρωθει η ταινια θα πει δεν μαρεσει - γυριστε την απο την αρχη!?!?!

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν γνωρίζει η όχι από κινηματογράφο, κάθε ταινία έχει ένα σενάριο, θα μπορούσε να ασχοληθεί με το σενάριο που παίζει μεγάλο ρολο για μια ταινία.Και αν την ενδιέφερε να γίνει σωστά θα κράταγε δικαιώματα, οποτε μάλλον την ενδιέφεραν μονο τα λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...