suser Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά πότε θα βγει στους κινηματογράφους αυτή η ταινία??
tsadreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά από το trailer που είδα θα βγεί Ιούλιο του 2009
venejo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Από WikiPedia "United Kingdom and the United States on 17 July 2009."
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 την είδα χθες μου άρεσε πάρα πολύ αλλά κρίμα για τον παππού R.I.P
activex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 την είδα χθες μου άρεσε πάρα πολύ αλλά κρίμα για τον παππού R.I.P συγκινήθηκες ; εμένα πάλι μεγαλύτερη "ταραχή" μου προκαλεί η αργοπορία του εκτυπωτή μου come on Hurry Plotter! αστειάκι
nikos21aek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Τελείως μούφα. Διαδικαστική μάλλον..σαν εισαγωγή της 7ης... Τι να πώ; Ούτε μισό λεπτό Βόλντεμορ;;Έλεος.. Τρελή απάτη όμως πραγματικά. Όλο αυτό που έδειξε θα μπορούσε να είναι ένα 5λεπτό στην αρχή της επόμενης ταινίας.Απορώ κιόλας που το βασάνιζαν τόσο καιρό μέχρι να πάρουν την απόφαση να το βγάλουν στιον κινιματογράφο φέτος το καλοκαίρι..Κανονικά πέρυσι ήταν να το βγάλουν,έχει πάνω από χρόνο γυρισμένο. Κρίμα την περίμενα καλύτερη..αλλά σίγουρα θα αποζημιωθούμε στην τελευταία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Κρίμα την περίμενα καλύτερη..αλλά σίγουρα θα αποζημιωθούμε στην τελευταία. θα πάρουμε επιτέλους τα λεφτά μας πίσω?!?!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 καλά αυτόν τον Βόλντεμορ εκτός από την 5 ταινία που τον έδειξε τον έχει δείξει σε καμία άλλη γιατί δεν τον θυμάμαι όλο για αυτόν μιλάνε και μερικές φορές τον έδειξε.πάντως εμένα μου άρεσε η ταινία δεν περίμενα κάτι παραπάνω μου βάλανε και έρωτες έλεος!μας προετοιμάζει για το τέλος
Sadman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Παραλείψανε αρκετά πράγματα από το βιβλίο..(ρε την κηδεία ρε!!!!) Αλλά κατα τα άλλα ήταν μια χαρά. Όσοι γκρινιάζετε για τον vovldemort,στην επόμενη θα τον δείτε τόσο πολύ που θα τον βαρεθείτε(αν δεν κόψουνε το μισό βιβλίο)
pop corn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ούτε μισό λεπτό Βόλντεμορ;;Έλεος.. Το ήξερα ότι έχει λίγο αλλά όχι κι έτσι. Τρελή μαλακία. Αγαπώ Βόλντι. θα πάρουμε επιτέλους τα λεφτά μας πίσω?!?!! Εγώ τα βλέπω με το θείο μου και πληρώνει αυτός.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Την είδα πριν κάμποσες μέρες . Καλή ήταν 7/10 από μένα .
venejo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Την είδα πριν κάμποσες μέρες . Καλή ήταν 7/10 από μένα . Κάπου εκεί το υπολογίζω να βαθμολογώ και εγώ με αυτα που ακούω διαβάζω, από ότι βλέπω από 27-28 Αυγούστου θα παίξει εδώ οπότε από Σεπτέμβρη με 2 λόγια. Κατα τα άλλα πάει να κάνει κοντά 650εκ.$ εισπράξεις παγκοσμίως.... κλασικά!
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 θα πάρουμε επιτέλους τα λεφτά μας πίσω?!?!! Έλα ρε μετά την 5η που αναστήθηκε ο άλλος για τα καλά περίμενες κάτι καλό και ήταν η μέγιστη ξενέρα...Χτυποκάρδια στο θρανίο κανονικά..Το 7ο που είναι και τελευταίο αρχίζει και τελειώνει με Βόλτεμορ..οπότε θα τα δείξει όλα μαζεμένα εκεί αλλά κάτι έπρεπε να δείξουν και σε αυτό..Πολύ χάλι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- καλά αυτόν τον Βόλντεμορ εκτός από την 5 ταινία που τον έδειξε τον έχει δείξει σε καμία άλλη γιατί δεν τον θυμάμαι όλο για αυτόν μιλάνε και μερικές φορές τον έδειξε.πάντως εμένα μου άρεσε η ταινία δεν περίμενα κάτι παραπάνω μου βάλανε και έρωτες έλεος!μας προετοιμάζει για το τέλος Ε στο προηγούμενο υποτίθεται ότι απέκτησε σάρκα και οστά..Ας τον δείχναν και λίγο σε αυτό..Ας βάζαν κανέναν θανατοφάγο..Μιλάμε για τρελή ξενέρα..το απόλυτο τίποτα...Μέχρι και στη σκηνή που πήγαν να πάρουν τον πεμπτουσιαστή που περίμενες κάτι...Το απόλυτο τίποτα..και αν θυμάμαι καλά στο βιβλίο είχε πράμα σε εκείνη τη σκηνή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.