pix_lax82 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Κυριοι και κυρίες καλησπέρα. Σαββατο βράδυ και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στήνω ενα μικρό domain και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Ολοι οι υπολογιστός μπαίνουν στο domain. Μολις κοιταω στο δίκτυο βλέπω όλα τα PC. Απο ολα τα PC μπαίνω στο server και βλέπω τα κοινόχρηστα αρχεία. Απο το ενα PC όμως ενα βλέπω τα άλα στο δικτυο οταν πάω να μπώ μου λέει οτι δεν εχει access. Καμμιά ιδεα? Επίσης σε ολα τα PC δεν μπυ εμφανίζεται το TAB για την κοινή χρήση.
frikoulo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 μια πιθανότητα είναι να μην έχεις δώσει privileges σε όλους τους users/pc για τα κοινόχρηστα αρχεία.
Bspus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Για να εχει "access" πρεπει το PC αυτο να προσφερει κατι σε κοινη χρηση. Ετσι αν απο το PC1 πας να μπεις στο PC2 και το PC2 δεν εχει να δωσει τιποτα σου λεει οτι δεν εχεις access. Οχι και πολυ ξεκαθαρο. Οποτε πας στο PC2 μπαινεις administrator (domain η local) και κανεις κατι κοινη χρηση Για να εμφανιστει η επιλογη κοινης χρησης οπως ειπωθηκε πρεπει να εχεις administrative privileges. Αν εισαι και domain admin τοτε απο το run αμα δωσεις την εντολη \\PC2\c$ θα εχεις προσβαση στο c: του PC2 (και αντιστοιχα και στα αλλα drives) ακομα και αν δεν εχεις δωσει κοινη χρηση! Αλλα πρεπει να το πληκτρολογησεις.
pix_lax82 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα μου εγκειται στο γεγονός οτι παρόλο που πάω να κάνω κοινόχρηστα αρχεία δεν εμφανίζεται το tab στις ιδιότητες των φακέλων για κοινή χρήση. Καμμια ιδέα γιατι δεν εχω και μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις καταστάσεις.
frikoulo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για χρήση κοινόχρηστων αρχείων στο δίκτυο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.