kgian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερώτηση για όσους έχουν την ανωτέρω τηλεόραση, την οποία έχω και εγώ. Όταν βάζω πχ το mega που είναι 4:3 και διαλέγω απο το μενού να βλέπω 4:3 με μαυρες μπάρες δεξιά αριστερά, μετά απο λίγο (5-7 λεπτά, δεν το εχω μετρήσει) μου ξαναγυρίζει απο μόνο του σε 16:9 με αποτέλεσμα να τα βλέπω όλα πλακέ πάλι. Εσάς κραταει τις ρυθμίσεις αναλογίας εικόνας ή όχι; Είναι γενικότερο θέμα του συγκεκριμένου μοντέλου ή η δικιά μου έχει πρόβλημα;
kouins Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικα τι εκανες για το προβλημα ? γιατι θελω να παρω και εγω την ιδια !!
SL9S9 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Την πήρες; Κάνει και σε σενα ετσι; (μαλλον προβλημα της συγκεκριμένης συσκευής μου φαίνεται)
kgian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Τελικά η τηλεόραση ήταν σε store mode αν και μου την έδωσαν υποτίθεται "σφραγισμένη". Έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και την έβαλα σε home mode και πλέον κρατάει τις ρυθμίσεις κανονικά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πως πάει από μαύρο και ταχύτητα; Μόνο για χρήση ως tv.
kgian Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τι να σου πω φίλε μου. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, αλλά γενικώς είμαι εύκολος σε τηλεοράσεις και οθόνες. Δεν έχω παρατηρήσει καμια διαφορά σε σχέση με crt αλλά όπως σου είπα είμαι εύκολος. ΚΑλύτερα πήγαινε σε ένα μαγαζί να την δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.