dimpa16 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια, μια βοηθεια. Απο μια βλακεια, εκανα delete, το καλαθι αχρηστων, απο το desktop. To λειτουργικο ειναι Vista και ακομα δεν το εχω μαθει. Πως γινεται να το επαναφερω στο desktop?
oneofthem Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχω vista αλλά anyway υποθέτω ότι θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις πάτα δεξί στο desktop και ψάξε όλα τα menu και τις επιλογές για κάτι που να λέει customize ή personalize αυτό που ψάχνεις στην τελική είναι ένα παράθυρο που σου δίνει να επιλέξεις ποια εικονίδια θέλεις να φαίνονται στο desktop ε από εκεί θα ξαναεπιλέξεις ή απο+ξαναεπιλέξεις το recycle bin κάτι σαν και αυτό πρέπει να είναι δλδ (ελπίζω δλδ...δεν έχω σε κανένα pc vista...): http://www.vistaarticles.com/content_images/22dec-personalize.png
BLACK MEGANE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεξί click, εξατομίκευση, και μετά αριστερά πάνω στο παράθυρο που άνοιξε αλλαγή εικονιδίων επιφάνεια εργασίας.
dimpa16 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεξί click, εξατομίκευση, και μετά αριστερά πάνω στο παράθυρο που άνοιξε αλλαγή εικονιδίων επιφάνεια εργασίας. Το εκανα και ολα τελεια. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.