Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αφου στην vodafone αν πάρεις το iphone δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες και ούτε μπορεις να βάλεις τους χάρτες ενώ αν το πάρεις απο την αμερική πως γίνεται και υποστηρίζουν ελληνικά και χάρτες ? Μην γράφεις ανακρίβειες! Πουθενά στον κόσμο δεν υποστηρίζεται επίσημα γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες στο iPhone. Ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Αμερική ούτε πουθενά. Ανάγνωση μηνυμάτων SMS, e-mails και ιστοσελίδων με ελληνικούς χαρακτήρες γίνεται απρόσκοπτα! Aσε που βάζουν extra κουμπί vodafone live Στην vodafone είναι πανάκριβο Δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες vodafone + apple = Στο iPhone δεν επεμβαίνει η Vodafone. Δεν βάζει έξτρα κουμπί vodafone live! Μην παραπληροφορείς!
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Nαι αλλά γιατί να πουλιέται στην vodafone και ποιος ξέρει αν έκανε κάτι η vodafone στο iphone αφού πάντα πειράζουν τα κινητά. Τελος πάντων καλύτερα να το παραγγήλουν απο την αμερική εκεί είναι 100 % κανονικό το iphone.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Knightrider άρχισες πάλι τα δικά σου ε? ξεκόλα επιτέλους, παραπληροφορείς...
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Τα λέω επειδή δεν θέλω να είμαστε κορόιδα της vodafone και είμαι νευριασμένος με την vodafone επειδή μου έκαναν κακό και θα σταματήσω ως εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν ισχύουν αυτά που λες, το καταλαβαίνεις? νοιώθεις?
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Aν είναι κανονικό το iphone τι να πω συμφωνω. Επειδή εγω έψαχνα αν έκανε κάτι η vodafone στο iphone έχω βρει πολλά forum που παραπονιούνται και βρήκα αυτες τις εικόνες που είναι κάτω που έχει μόνο το vodafone live. Links γι αυτά που βρήκα τα παραπονα για την vodafone στο iphone http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?action=printpage;topic=502.0 http://www.pestaola.gr/vodafone-will-do-iphone-in-europe/ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=227873
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 τα links που έδωσες δεν λένε τπτ νομίζω για vodafone live, άλλα παράπονα έχουν... το ότι βρήκες κάπου αυτές τις φωτογραφίες δεν μου λέει κάτι, από κοντά το έχεις δει? αν όχι τοτε STFU & GTFO
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Απο κοντά το είδα αλλά ήταν όλα normal αλλά δεν ξερω όταν το αγοράσεις θα είναι το κανονικό ή θα έχουν βάλει το δικό τους software όταν το έχεις αγοράσει απο την vodafone ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 αφού σου λένε όλοι στο topic ότι η Vodafone ΔΕΝ έχει βάλει το VL στο iPhone, ΟΥΤΕ έχει πειράξει το λογισμικό του...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?! αφού δεν ξέρεις όπως λες, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ?!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Nαι αλλά γιατί να πουλιέται στην vodafone και ποιος ξέρει αν έκανε κάτι η vodafone στο iphone αφού πάντα πειράζουν τα κινητά. Τελος πάντων καλύτερα να το παραγγήλουν απο την αμερική εκεί είναι 100 % κανονικό το iphone. Δύο φίλοι έχουν το iPhone αγορασμένο από τη Vodafone. Δεν έχει τίποτα το "vodafone" επάνω. Οι φωτογραφίες που παραθέτεις είναι ψεύτικες. Πριν αρχίσεις να παραπληροφορείς, μάθε.
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 E δεν τους έχω εμπιστοσύνη επειδή αλλάζουν λογισμικο σε sony ericsson,nokia,samsung και Lg κινητά, αλλά αν καποιος φίλος έχει το iphone απο την vodafone και δω οτι δεν έχουν πειραξει το λογισμικό τότε θα τους έχω έστω και λίγη εμπιστοσύνη αλλά το ότι κλέβουν λεφτά κλέβουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη)
KnightRider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Tελος πάντων αφού είναι έτσι τελειώνω εδω.και -
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Mπράβο ρε KnightRider, τώρα που τους έβαλες στην θέση τους, τελείωσέ το! και-
mindtrapper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Η σοφία των αρχαίων αποδεικνύεται ακόμη μια φορά. Ο καιάδας ΔΕΝ ήταν κακή ιδέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.