liakos18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως ξέρετε αν ένα πολυμηχάνημα με υποδοχή ethernet είναι υποχρεωτικό να είναι συνδεδεμένο σε ένα PC με USB; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Εγώ θέλω να πάρω ένα τέτοιο να το συνδέσω μόνο με ethernet στο router και πάνω στο router να συνδεθούν 2 PC (ίσως και κανένα laptop που και που ασύρματα) ώστε να μοιράζονται και το internet αλλά και το πολυμηχάνημα. Γίνεται κάτι τέτοιο; Θα μπορώ να αξιοποιήσω όλες της λειτουργίες του πολυμηχανήματος (εκτυπωτή, scanner);
Vasilisxd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, γίνετε να συνδεθεί με Router ακριβός όπως και ένας H/Y Living a lie, Timmey
liakos18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, γίνετε να συνδεθεί με Router ακριβός όπως και ένας H/Y Living a lie, Timmey Ευχαριστώ πολύ!
tsadreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ψάχνεις να αγοράσεις ένα πολυμηχάνημα ethernet κοίτα το HP Officejet 6310 το έχω εδώ και 6 περίπου μήνες και είναι πολύ καλό.
liakos18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ψάχνεις να αγοράσεις ένα πολυμηχάνημα ethernet κοίτα το HP Officejet 6310 το έχω εδώ και 6 περίπου μήνες και είναι πολύ καλό. Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα, σε μερικούς μήνες θα το ψάξω. Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.