stelios85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια,θελω επειγοντως τη βοηθεια σας..Εχω ενα αρχειο pdf και θελω να το ξεκλειδωσω ωστε να το βαλω στο word και να κανω καποια πραγματα edit,καποιες αλλαγες κτλ!!!Βρηκα ενα προγραμμα που μου το κανει το αρχειο .doc αλλα επειδη ειναι στα ελληνικα το αρχειο,οταν το κανει .doc δεν αναγνωριζει τα ελληνικα το προγραμμα και μου το βγαζει με κατι κουλα συμβολα.....Εχετε καποιο προγραμμα εσεις που να αναγνωριζει ελληνικη γραμματοσειρα?Ευχαριστω πολυ .....
HamerZ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν είναι τρελά κλειδωμένο μπορείς να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα όπως Passware ή το Advanced Archive Password Recovery. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις, μάλλον, το FireReader της Abby που αναγνωρίζει και ελληνικά μαζί με πολλές άλλες γλώσσες, όπως και προγραμματισμού. Να σημειώσω πως αν θεωρούνται παράνομα - να τα σβήσω από το μήνυμά μου. Προσωπικά τα χρειάστικα κάμποσες φορές μιας και δεν κρατούσα κάπου γραμμένους τους κωδικούς σε δικά μου αρχεία (η ασφάλεια με έφαγε).
tsadreas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε αυτό για να τα ξεκλειδώσεις. Είναι Freeware. http://www.freewarefiles.com/Freeware-P ... 27137.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.