adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 4-5 θεματα εχουν ανοιχτει γιαυτο αντε να δουμε ποιος θα βρει πρωτος λυση
tsab Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 επιδημια ο ιος λοιπον. αντε να δουμε...
Abbadon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 κουραγιο,σε αυτον τον αγωνα ειμαστε ολοι μαζι!
tectonator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ με βλέπω να πηγαίνω για recovery για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ο δίσκος μου έχει δύο partitions, εάν κάνω recovery χάνω όλα τα δεδομένα μόνο στο C: ή και στο D:? Παιδιά την έχω και εγώ αυτή την απορία!anyone?
tsakonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το restore ή το repair εννοεις/ει? Και τα δυο γινονται στο partition των windows. Υπο φυσιολογικες συνθηκες, δε σβηνει τπτ προσωπικο.
tsab Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 τι εγινε ρε παιδια? αφησαμε τον ιο να μας καταβαλει η βολευτηκατε ολοι με to shutdown -a? -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 12 : 12 : 09----- επειτα απο ενα scan με το το nod32 βρεθηκε παρακατω προβλημα. C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe - Win32/Patched.N virus - unable to clean εχει σχεση λετε?
tsakonas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ναι αυτος ειναι.....αν εκανες αυτο που σου χα πει στην αρχη...θα το ειχες ξεχασει κιολας
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 τι εγινε ρε παιδια? αφησαμε τον ιο να μας καταβαλει η βολευτηκατε ολοι με to shutdown -a? -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 12 : 12 : 09----- επειτα απο ενα scan με το το nod32 βρεθηκε παρακατω προβλημα. C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe - Win32/Patched.N virus - unable to clean εχει σχεση λετε? και εμενα αυτο βρηκε αλλα το καθαρισε το nod
spinmind Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ωραία, άρα τα AVs ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω. Control Panel>Administrative Tools>Services>RPC>Recovery και επιλέγουμε Restart Service ή Take no action σαν First/Second/Third Failure. Έτσι ακόμα κι αν ένα κακόβουλο λογισμικό προκαλέσει fail σε κάποιο critical service, δε θα ξεκινήσει auto-shutdown.
tsab Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 με nod32, sbybot, και με το προγραμμα φιλε τσακωνα που μου ειπες δεν επιλυθηκε το προβλημα ακομα και σε ασφαλη λειτουργια και χωρις δικτυο. καποια εναλλακτικη λυση υπαρχει?
tsakonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αρα εμεινε το Live cd. Κατεβασε το hirens boot cd, και ξηλωσε τον ιο.
mayrozjack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασε το BitDefender... Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από το NOD32 (εχω δουλεψει και με τα 2), και η λειτουργία live cd είναι άριστη (βασισμένη στη διανομή gnu/linux Knoppix)!! (Επίσης μια συμβουλή σε όλους: οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν χρειαστείτε μπορείτε να το κατεβάσετε απ'το net... Για ένα ρημαδο-Antivirus όμως μην κάνετε τον κόπο...Πάρτε το original. Αξίζει σε κάθε περίπτωση τα λεφτά του...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.