Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Αγγλικά

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε jason έχω μια απορία.

"Πήγες" Γερμανία χωρίς να ξέρεις αγγλικά. Με αυτά που βλέπω εδώ υποθέτω δεν γνωρίζεις ούτε γερμανικά.

Πως στο κέρατο συνενοήθηκες εκεί με τους ξένους?

Και για άτομο 25 ετών δεν δείχνεις αρκετά όριμος για να καταλάβεις ότι το να σου λύσει τις ασκήσεις ένας άλλος και μάλιστα και απο ένα forum.

ΥΓ. μου ήρθε στο μυαλό η διαφήμιση με τους παππούδες και το lower xD

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοίτα στο offtopic thread κατάφερες και τα έκανες όλα λάθος. δεν ξέρω τι εξετάσεις έχεις δώσει αλλά αγγλικά δεν ξέρεις

δεν το λέω να σε προσβάλλω, αλλά για να καταλάβεις που βρίσκεσαι και το τι δουλειά χρειάζεσαι, κανείς δεν σε βοηθάει όχι από κακία ή βαρεμάρα αλλά επειδή είναι χαζό και λάθος να ζητάς βοήθεια.

Κάποιο βιβλίο θα έχεις, θα μιλάει για passive voice, θα χει παραδείγματα. Η γλώσσα δεν είναι ιστορία "συμπληρώστε μου τις ημερομηνίες". Αν δεν καταλάβεις πώς δουλεύει δεν έχει νόημα να προσπαθείς να λύνεις ασκήσεις απλά και μόνο για να λυθούν.

και τα κακά παιδάκια που τους κοροϊδεύουν για ηλικία, your shenanigans should be terminated whatsoever! You, beastliest of the spectres that haunt the interweb and devour on the innocence and aspirations of young minds (not that young), unspoiled and distant from your corrupted and full of hatred practices !!!!

Δημοσ.

και τα κακά παιδάκια που τους κοροϊδεύουν για ηλικία, your shenanigans should be terminated whatsoever! You, beastliest of the spectres that haunt the interweb and devour on the innocence and aspirations of young minds (not that young), unspoiled and distant from your corrupted and full of hatred practices !!!!

ρε συ ριξε μια μεταφραση εχω μονο αγνωστες λεξεις και καμια γνωστη:lol::lol::lol: ειπαμε κατι σκαμπαζουμε απο αγγλικα αλλα οχι κι ετσι.

παντως αν το παμε ετσι να σου δωσω και την 10σελιδη εργασια που εχω να κανω στα αγγλικα να τελειωνουμε:P:p:p:p

υγ μην το παρεξηγειτε το παιδι εβαλε καταλαθος 10 χρονακια στην ηλικια του το 8 και το 9 ειναι διπλα διπλα στο πληκτρολογιο

Δημοσ.
ρε συ ριξε μια μεταφραση εχω μονο αγνωστες λεξεις και καμια γνωστη:lol::lol::lol: ειπαμε κατι σκαμπαζουμε απο αγγλικα αλλα οχι κι ετσι.

παντως αν το παμε ετσι να σου δωσω και την 10σελιδη εργασια που εχω να κανω στα αγγλικα να τελειωνουμε:P:p:p:p

υγ μην το παρεξηγειτε το παιδι εβαλε καταλαθος 10 χρονακια στην ηλικια του το 8 και το 9 ειναι διπλα διπλα στο πληκτρολογιο

Αυτό λέγεται επίδειξη γνώσεων αγαπητή, πράγμα που δεν είναι καθόλου ωραίο!(έστω και σε κάτι τόσο διαδεδομένο όπως η Αγγλική γλώσσα)

Δημοσ.

εεε αμα το μεταφράσω χάνει την χάρη του, απλά στριμωγμένο λεξιλόγιο είναι:-D

The recipe for posting showoff english that don't really help anyone

1. a bloody certificate in english

2. lots and lots and lots and lots of movies and television programs mostly british (few americanos) without subtitles (really helps to exercise your listening)

Monty Python: Flying Circus
    Fawlty Towers
    Yes Minister/Prime Minister
    A Bit of Fry and Laurie
    Jeeves and Wooster
    Black Books
    Father Ted
    The I.T. Crowd
    Jonathan Creek
    Peep Show
    Q.I.
    The Office
    Extras
    (few examples, ofcourse i haven't seen each and every one episode of every show listed but those are recommended without second thought)

3. reading a
    novel while actually trying to follow what he's talking about

οϊ τι με πιασε με τα εγγλεζικα ωρε?:X

Δημοσ.
Αυτό λέγεται επίδειξη γνώσεων αγαπητή, πράγμα που δεν είναι καθόλου ωραίο!(έστω και σε κάτι τόσο διαδεδομένο όπως η Αγγλική γλώσσα)

μα για το μαθημα των αγγλικων ειναι οχι μια εργασια που θα πρεπει να την γραψω απλως στα αγγλικα. ενα lower εχω η δολια τι νομισες;

-----Προστέθηκε 28/9/2008 στις 01 : 38 : 00-----

:lol::lol::lol::lol::lol: ευχαριστω

Δημοσ.

luci θα σε μαλώσω, "πρέπει να τερματιστούν" όχι "θα τερμ..." αχχ

evabb σοβαρά, γράψε την εργασία και δώστην έδω ή σε αυτό το site που το κόβω χρήσιμο για έξτρα διορθώσεις σχόλια από οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει

Δημοσ.
luci θα σε μαλώσω, "πρέπει να τερματιστούν" όχι "θα τερμ..." αχχ

evabb σοβαρά, γράψε την εργασία και δώστην έδω ή σε αυτό το site που το κόβω χρήσιμο για έξτρα διορθώσεις σχόλια από οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει

ευχαριστω για το τιπ αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα, η εργασια ειναι για τον μαη και θα εχουμε βοηθεια, του πανεπιστημιου εργασια ειναι και θα εξεταστουμε πανω σ αυτη στο τελος της χρονιας, ετσι και κανουμε λογοκλοπη θα μηδενιστει ο βαθμος μας στα αγγλικα και θα μας αφησουν και στο ιδιο ετος κατι το οποιο για εμενα θα ηταν καταστροφικο μιας και εμεινα ηδη φετος και δεν μπορω να μεινω δευτερη φορα στην σειρα, αλλιως θα με πεταξουν εξω εντελως, οποτε δεν μπορω να εμπιστευθω κατι τοσο σοβαρο σε ενα φορουμ:-):-):-):-) ευχαριστω anyway

Δημοσ.
ευχαριστω για το τιπ αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα, η εργασια ειναι για τον μαη και θα εχουμε βοηθεια, του πανεπιστημιου εργασια ειναι και θα εξεταστουμε πανω σ αυτη στο τελος της χρονιας, ετσι και κανουμε λογοκλοπη θα μηδενιστει ο βαθμος μας στα αγγλικα και θα μας αφησουν και στο ιδιο ετος κατι το οποιο για εμενα θα ηταν καταστροφικο μιας και εμεινα ηδη φετος και δεν μπορω να μεινω δευτερη φορα στην σειρα, αλλιως θα με πεταξουν εξω εντελως, οποτε δεν μπορω να εμπιστευθω κατι τοσο σοβαρο σε ενα φορουμ:-):-):-):-) ευχαριστω anyway

αν πάνε να σε πετάξουν έξω απλά θα τους δείξεις μια εκτυπωμένη enlarged εκδοχή του avatar σου :-D

ah, me stoopid cockney eyes misread thuh "should" thingie. Thought ye said "shall" like them Soho upclass busturds.

ΑΟΥΤΣ! soho?:whistle:

μιας και είπες cockney (από 2:00 και μετά συγκεκριμένα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...