kdiamant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατί έχω πρόβλημα και είναι ανάγκη να συνδεθώ με άλλο PC. Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι θέλω να συνδεθώ με ένα PC μέσω Remote Desktop Connection όπου έχει Windows XP Pro και δεν μπορώ με τίποτα. Ούτε στο δικό μου PC μπορούν να συνδεθούν .Έχω Windows XP Pro και έχω ένα modem router Linksys WAG200G. Τι συμβαίνει? To PC που θέλω να συνδεθώ εγώ βρίσκεται σε άλλο σπίτι και χρησιμοποιεί άλλο modem router. Να πώ ότι και οι δύο έχουμε επιλεγμενη απο το menu την επιλογή στα Windows να μπορούν να συνδεθόυν στο PC μας με Remote Desktop Connection. Μήπως παίζει πρόβλημα επειδή έχουμε modem router και βγάζει το ίδιο IP Address για όλα τα PC που είναι συνδεδεμένα με το ίδιο modem-router? Edit: Κάπου διάβασα ότι κάτι παίζει με το Dyndsn? Τί πρέπει να κάνω? Επίσης αν θέλω να μπώ στο PC του αδελφού μου που είανι συνδεδεμένο στο ίδιο modem router πώς θα γίνει?
tsakonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Υπαρχει το teamviewer (freeware) που ειναι ετοιμο σε 5 λεπτα και δε θελει ουτε ports ουτε τπτ...ενα ID k pass και τελος.
kdiamant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι δεν θέλω ο άλλος να βάλει κάποιο πρόγραμμα στο PC του γιατί δεν ξέρει...
tsakonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τι δεν ξερει? να κανει εγκατασταση το προγραμμα?? ειναι πολυ πιο απλο απο το να ρυθμισει την λαλακια των windows. Δεν ξερει τι πας να κανεις?
kdiamant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει πολλές γνώσεις επάνω σε υπολογιστές και θα φάμε κάποιο χρόνο μέχρι να κάνει την εγκατάσταση. Anyway θα το κοιτάξω. Σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις ακόμα 2 πράγματα. Πώς γίνεται να συνδεθώ στο PC του αδελφού μου που είναι στο ίδιο modem-router (Linksys WAG200G) συνδεδεμένος απο τη στιγμή που το modem βγάζει μία IP Address? Επίσης αυτό με το Dyndns τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Το Linksys έχει Dyndns όσο είδα.
madsc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Remote Desktop 1. User name + pass στον local χρήστη/admin στο pc που θες να συνδεθείς. 2. System Properties => Remote => Remote Desktop => Allow users to connect remotely to this computer, στο pc που θες να συνδεθείς. 3. Στο δίκτυο που θες να συνδεθείς, port forward την port 3389 σε TCP από το router στην LAN IP του pc που θες να συνδεθείς (η LAN IP του PC προτείνεται να είναι σταθερή). 4. Αντίστοιχη ρύθμιση/δικαιώματα port σε όποιο firewall έχεις εγκατεστημένο. 5. Φτιάχνεις ένα Dynamic DNS λογαριασμό ( π.χ. http://www.dyndns.com - ανάλογα τι υποστηρίζει το router) για να μπορείς να συνδεθείς με το ίδιο όνομα όταν αλλάξει η wan ip του router. /sc
kdiamant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Θα το κοιτάξω και ότι απορίες έχω θα σας πώ. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν στο ίδιο modem router έιναι συνδεδεμένοι παραπάνω απο 2 PC και θές να κάνεις Remote Desktoop Connection σε ένα απο αυτά πώς θα καταλάβει σε ποιό PC θές να συνδεθείς απο τη στιγμή που όλα τα PC έχουν την ίδια IP Address? Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια...!
tsakonas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Η εσωτερικη IP δεν ειναι ιδια, γιαυτο κανεις και forward στο port της IP που θες,.
kdiamant Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Κατεβάσαμε τον TeamViewer και όλα μια χαρά! Σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.