Προς το περιεχόμενο

Λήξη Κωδικού

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρατηρήσει πως συμβαίνει καμοία φορά το εξής!!

Το έχω δει μονάχα σε XP... Χωρίς να έχει κάποιο κωδικό το PC για την εισαγωγή σου στο λειτουργικό! Έχει τύχει να πετάξει μήνυμα στο ξεκίνημα πως σε τόσες μέρες θα λήξει ο κωδικός πρόσβασης και αν θέλετε να τον αλλάξετε τώρα και τα λοιπά!! Αυτό γιατι συμβαίνει και πως μπορώ να το κάνω να μη πετάγεται το prompt αυτό?

Εντωμεταξύ έχω επιλέξει ο κωδικός να μη λήγει ποτέ αλλά παρόλα αυτά το έχω ξαναδει!!

Γιατί να γίνεται ?

Δημοσ.

Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και δώσε

control userpasswords2

μετά στην καρτέλα Για προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Για προχωρημένους στην Σύνθετη διαχείριση χρηστών.

Θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο και πάνε users και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στον χρήστη που σε ενδιαφέρει.

Εκεί έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το Χωρίς λήξη του κωδικού πρόσβασης.

Δημοσ.
Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και δώσε

μετά στην καρτέλα Για προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Για προχωρημένους στην Σύνθετη διαχείριση χρηστών.

Θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο και πάνε users και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στον χρήστη που σε ενδιαφέρει.

Εκεί έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το Χωρίς λήξη του κωδικού πρόσβασης.

Ακριβώς!! Ενω είναι το κάνει!!Αυτό είναι που με παραξενεύει!!!

Δημοσ.
Ακριβώς!! Ενω είναι το κάνει!!Αυτό είναι που με παραξενεύει!!!

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πέρα απ' αυτό είναι μήπως ο λογαριασμός σου δεν έχει δικαιώματα administrator, που δεν το νομίζω βέβαια αλλά έλεξέ το. Το να φταίει κάποιος ιός, δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το νομίζω.

Δοκίμασε: right click@Computer->Manage->Local Users & Groups

Ίσως αλλάξει απο εκεί

Δεν το νομίζω, είναι ο ίδιος πίνακας ρυθμίσεων με το προηγούμενο, απλά πας από άλλο δρόμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πέρα απ' αυτό είναι μήπως ο λογαριασμός σου δεν έχει δικαιώματα administrator, που δεν το νομίζω βέβαια αλλά έλεξέ το. Το να φταίει κάποιος ιός, δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το νομίζω.

Δεν το νομίζω, είναι ο ίδιος πίνακας ρυθμίσεων με το προηγούμενο, απλά πας από άλλο δρόμο.

Όχι δικαιώματα admin έχω...!! Μα είναι κουφό ρε παιδι μου... anw ty :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...