alfas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω παρατηρήσει πως συμβαίνει καμοία φορά το εξής!! Το έχω δει μονάχα σε XP... Χωρίς να έχει κάποιο κωδικό το PC για την εισαγωγή σου στο λειτουργικό! Έχει τύχει να πετάξει μήνυμα στο ξεκίνημα πως σε τόσες μέρες θα λήξει ο κωδικός πρόσβασης και αν θέλετε να τον αλλάξετε τώρα και τα λοιπά!! Αυτό γιατι συμβαίνει και πως μπορώ να το κάνω να μη πετάγεται το prompt αυτό? Εντωμεταξύ έχω επιλέξει ο κωδικός να μη λήγει ποτέ αλλά παρόλα αυτά το έχω ξαναδει!! Γιατί να γίνεται ?
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και δώσε control userpasswords2 μετά στην καρτέλα Για προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Για προχωρημένους στην Σύνθετη διαχείριση χρηστών. Θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο και πάνε users και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στον χρήστη που σε ενδιαφέρει. Εκεί έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το Χωρίς λήξη του κωδικού πρόσβασης.
alfas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και δώσε μετά στην καρτέλα Για προχωρημένους και πάτα στο κουμπί Για προχωρημένους στην Σύνθετη διαχείριση χρηστών. Θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο και πάνε users και κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στον χρήστη που σε ενδιαφέρει. Εκεί έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένο το Χωρίς λήξη του κωδικού πρόσβασης. Ακριβώς!! Ενω είναι το κάνει!!Αυτό είναι που με παραξενεύει!!!
frikoulo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε: right click@Computer->Manage->Local Users & Groups Ίσως αλλάξει απο εκεί
micos000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς!! Ενω είναι το κάνει!!Αυτό είναι που με παραξενεύει!!! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πέρα απ' αυτό είναι μήπως ο λογαριασμός σου δεν έχει δικαιώματα administrator, που δεν το νομίζω βέβαια αλλά έλεξέ το. Το να φταίει κάποιος ιός, δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το νομίζω. Δοκίμασε: right click@Computer->Manage->Local Users & GroupsΊσως αλλάξει απο εκεί Δεν το νομίζω, είναι ο ίδιος πίνακας ρυθμίσεων με το προηγούμενο, απλά πας από άλλο δρόμο.
alfas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πέρα απ' αυτό είναι μήπως ο λογαριασμός σου δεν έχει δικαιώματα administrator, που δεν το νομίζω βέβαια αλλά έλεξέ το. Το να φταίει κάποιος ιός, δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το νομίζω. Δεν το νομίζω, είναι ο ίδιος πίνακας ρυθμίσεων με το προηγούμενο, απλά πας από άλλο δρόμο. Όχι δικαιώματα admin έχω...!! Μα είναι κουφό ρε παιδι μου... anw ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.